سال انتشار: 1375
محل انتشار: اولین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,130
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نظام اجرایی تحقیق و توسعه در کشور
چکیده مقاله:
نگارنده را اعتقاد بر این است که طراحی نظام اجرایی تحقیق و توسعه در کشور، در گرو شاخت موانع ساختاری رشد فرهنگ تحقیق وتوسعه در صنایع ایران است و در همین راستا در مقدمه این مقاله اشاره ای نه چندان مختصر به موانع مذکور را ضروری می داند.
نیاز به تحقیق و توسعه از نیاز به تغییر و نوآوری نشات میگیرد و برای شناخت موانع ساختاری رشد فرهنگ تحقیق وتوسعه، باید به بررسی دلایل عدم نیاز به تغییر و نوآوری در فعالیتهای صنعتی ایران پرداخت. واقعیت این است که فعالیتهای صنعتی علیرغم آنکه سابقه ای صدساله در ایران دارد جز در سالهای اخیر، آنهم در محدوده ای نه چندان گسترده، نیاز به تغییر و نوآوری نداشته است که ریشه اصلی آن در ساختار وابسته شکل گیری صنایع ایران از یکسو و ویژگی های فرهنگی خاص ملت ایران از سوی دیگر، نهفته است.
ساختار وابسته شکل گیری صنایع ایران، زمینه بروز دو نقصان اساسی شده است که اولین درونی نشدن کامل فعالیتهای صنعتی و دیگری درونی نشدن محیط رقاتی بوده است.
توضیح اینکه اگر تقسیم بندی «یونیدو» از فعالیتهای صنعتی را بپذیریم و «بهره برداری» ، «نگهداری» ، «طراحی» و «مدیریت» را 4 مقوله اساسی در فعالیتهای صنعتی بدانیم، ساختار وابسته شکل گیری صنایع ایران، شرایطی را فراهم کرده است که فعالیتهای صنعتی ایران در حد «بهره برداری» و «نگهداری» محدود بماند، و «طراحی» و «مدیریت» جزئی از حیطه های فعالیت نهادها و صنایع خارجی شکل دهنده صنایع ایران باقی بماند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC01_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21719/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آذربادگان، سیدعلی،1375،نظام اجرایی تحقیق و توسعه در کشور،اولین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21719
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1375، آذربادگان، سیدعلی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1375، آذربادگان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.