ارزیابی و تحلیل خطر مرگ در تصادفات موتورسیکلت با اشیاءکنار جاده

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE07_0817
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 835
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرپویا ناصری علوی

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

امین صیاد

دانشجوی کارشناسی ارشد حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

سیدمحمد سیدحسینی

استاد، دانشکده فنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

چکیده

تصادف موتورسیکلت ها با اشیاء کنار جاده اغلب شامل بیش از یک برخورد است: معمولاً یک برخورد با زمین و یک شیء دیگر وجود دارد.هدف این تحقیق تعیین خطر مرگ در برخوردهای با اشیاء کنار جاده در مقایسه با برخورد با زمین است. اشیاء کنار جاده ای شامل گاردریل، موانعبتنی، تابلوهای علائم، تیرهای خدماتی )برق، تلفن و ...( و درختان بررسی شدند. از پایگاه داده سیستم گزارش تحلیل تلفات در کنار سیستم تخمینعمومی برای بررسی خطر مرگ در تصادف های موتورسیکلت بین سالهای 4002 تا 4002 استفاده شد. بررسی بر اساس 0000 برخورد مرگبار موتورسیکلت ها با اشیاء کنار جاده انجام شد. نتیجه حاصله بیانگر این بود که برخورد با اشیاء کنار جاده نسبت به برخورد با زمین یا یک موتورسیکلت دیگر خطر مرگ بیشتری دارد. بر پایه پر آسیب ترین حوادث گزارش شده، برخورد موتورسیکلت با گاردریل 7 بار مرگبارتر از برخورد با زمین، و برخورد با درخت 51 بار مرگبارتر بود. به علاوه، در بیشتر موارد برخورد ها شامل دو برخورد همزمان )برخورد با اشیاء کنار جاده و زمین( گزارش شد، که اشیاء کنار جاده به استثناء تابلوهای علائم آسیب رساننده ترین بودند. نتیجه این تحقیق نشان داد که برخورد با اشیاء ثابت در مقایسه با برخورد با زمین برای موتورسیکلت سواران خطرناک تر است

کلیدواژه ها

موتورسیکلت، خطر مرگ، خطر مرگ نسبی، اشیاء کنار جاده، گاردریل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.