سنتز فتوکاتالیست (%۵۰)Bi(۲)O(۳)(۵۰%)-KBi(۶)O(۹)Br کامپوزیت شده با (Ag(۲)CrO(۴ برای حذف آلاینده رنگی کریستال ویوله از پساب صنایع
محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 125
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC18_289
تاریخ نمایه سازی: 13 بهمن 1403
چکیده مقاله:
در پژوهش پیشرو جذب و تخریب نوری آ لینده ی آلی کریستال ویوله توسط فتوکاتا لیستAg(۲)CrO(۴)(۱۵%)/Bi(۲)O(۳)-KBi(۶)O(۹)Br سنتز شده به روش رسوبی مورد بررسی قرار گرفت. برا ی بررسی صحت سنتز نمونه ی فتوکاتالیستی از آنالیز XRD و برای برسسی ساختار فتوکاتالیست ساخته شده از آنالیز FESEM استفاده گردید. با مطالعه ی نتایج حاصل از تست های آزمایشگاهی مشخص گردید که ۱g/Lاز فتوکاتالیست Ag(۲)CrO(۴)(۱۵%)/Bi(۲)O(۳)-KBi(۶)O(۹)Br، در مدت زمان ۲۴۰ دقیقه فعالیت زیر نور شبیه سازی شده، قادر به حذف ۷۰/۷۰ درصد ی آ لینده ی کریستال ویوله با غلظت اولیه ی ۲۰mg/L می باشد. این درصد حذف مناسب می تواند مربوط به کامپوزیت کردن نیمه رساناهای Bi(۲)O(۳)-KBi(۶)O(۹)Br و (Ag(۲)CrO(۴ و ایجاد تغییرات فیزیکی مثبت در ساختار فتوکاتالیست باشد .
نویسندگان
نوید گروهی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران
محمد حقیقی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران
مریم شعبانی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران