سنتز رسوبی نانوکاتالیست (ZnSnO(۳ مکعبی -شکل با قالب کربنی به دست آمده از نشاسته ذرت: با هدف به کارگیری در فرآیند کاتالیستی استری شدن اولوئیک اسید
محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 148
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC18_267
تاریخ نمایه سازی: 13 بهمن 1403
چکیده مقاله:
انرژی به عنوان یک منبع کلیدی برای حفظ رشد اقتصادی هر کشور شناخته شده است و سوخت ها ی فسیلی از زمان کشف آنبه عنوان منبع اصلی تامین این نیاز انرژ ی کمک کرده اند. اما مسائل زیست محیطی ناشی از احتراق این سوختها، افزایش قیمتو کاهش منابع طبیعی انرژی مانند ذخایر نفت، محققان را به یافتن منابع انرژی جایگزین، مقرون به صرفه، پایدار، تجدیدپذیر وکارآمد تشویق کرد. بیودیزل یک سوخت زیستی امیدوارکننده به عنوان جایگزینی برا ی کاهش وابستگی ما به سوخت هایفسیلی است. در این مقاله به بررسی عملکرد و خصوصیت سنجی (XRD و FESEM) نانوکاتالیست (ZnSnO(۳ مکعبی شکل با قالب کربنی به دست آمده از نشاسته ذرت می پردازیم که توانست مقدار تبدیل قابل قبولی (۷۵/۱%) از خود نشان دهد.
نویسندگان
علی محمدی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران
محمد حقیقی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران
مریم شعبانی
دانشکده مهندسی شیمی، مرکز تحقیقات راکتور و کاتالیست، دانشگاه صنعتی سهند، شهر جدید سهند، تبریز، ا یران