بررسی اهداف سند تحول بنیادین و تاثیر آن بر آموزش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر
- کد COI اختصاصی: MISCONF01_2617
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 61
نویسندگان
آموزش و پرورش
آموزش و پرورش
آموزش و پرورش
چکیده
سند تحویل بنیادین نقشه راه توسعه سرمایه انسانی کشور است. این سند برنامه ای برای تمامی نهادها و دست اندرکاران فعال در آموزش و پرورش است. با این سند حرکتها و اقدامات افراد مسئول در بخش اخبار آموزش و پرورش سمت و سویی دقیق و مشخص می گیرد. با توجه به اهداف انقلاب اسلامی و لزوم توسعه همه جانبه در بخشهای مختلف فرهنگی اجتماعی و.... لزوم تربیت چنین نسلی بیش از پیش احساس میشود از همین رو است که دست اندرکاران آموزش و پرورش در کشور اقدام به تهیه و تنظیم این سند کرده اند. این سند با استفاده از سایر اسناد موجود و با سرلوحه قرار دادن ارزشها و اهداف انقلاب تهیه شده است. تهیه کنندگان این سند به خوبی از کمی ها و کاستی های تلاشهای گذشته آگاه هستند. آنها میدانند خروجی آموزش و پرورش پاسخگوی نیازها و خواسته های جامعه و جمهوری اسلامی نبوده است. به همین خاطر با علم بر این موضوع و برای جبران ضعفهای گذشته اقدام به طراحی این سند کرده اند. سند. تحول بنیادین راه رسیدن ایران به رتبه های برتر اقتصاد علم و فناوری در منطقه را نشان میدهد. این هدف در کنار تبدیل شدن ایران به کشوری الهام بخش برای جهان اسلام و دارای روابط حسنه با دنیا محقق میشود طرح تدوین این سند با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت گروه بزرگی از کارشناسان و پژوهشگران با همراهی صاحب نظران حوزه و دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش این سند را تدوین کردند. آنها دیدگاه های امام راحل (ره) و نظرات رهبری را مبنای تدوین این سند قرار دادند.کلیدواژه ها
آموزش دیدگاه عدالتمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی در کاهش اضطراب امتحان و بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- نقش مشاوره تحصیلی در تقویت مهارت های لازم برای انتقال به دانشگاه
- فراتر از کتاب و دفتر: نقش امکانات آموزشی متنوع در ارتقای کیفیت یادگیری و پیشرفت تحصیلی
- از خودشناسی تا آسیب شناسی: نگاهی جامع به روان شناسی شخصیت و مشکلات روان شناختی
- بررسی چالش های تربیت نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای مقابله با آن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.