مسایل و مشکلات زیست محیطی بازیافت پلاستیک در شهر تهران

  • سال انتشار: 1378
  • محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
  • کد COI اختصاصی: CIMRDC02_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6024
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسمعلی عمرانی

گروه مهندسی بهداشت محیط - دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی - دا

پروین نصیری

گروه بهداشت حرفه ای - دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی - دانشگاه

محمدرضا حق پرست

کارشناس ارشد مدیریت محیط زیست - دانشکده محیط زیست - واحد علوم و تحقیقات -

چکیده

بر اساس بررسی های به عمل آمده، میزان کل مواد زاید جامد خانگی تولید شده در تهران در سال 1377 برابر با 658، 125، 2 تن بوده که 168564/7 تن از آن را مواد زاید پلاستیکی تشکیل داده است به عبارت دیگر، 7/93 درصد وزنی کل مواد زاید جامد، زایدات پلاستیک بوده است. یعنی در سال گذشته در شهر تهران روزانه 461/8 تن زایدات پلاستیک تولید شده است. از 168564/7 تن ضایعات پلاستیک تولید شده تنها مقدار ناچیزی از آن بازیافت و بخش زیاد از آن دفن می شود. روش بازیافت ضایعات پلاستیک در تهران ، مکانیکی است . مراحل مختلف فرایند بازیافت ضایعات پلاستیک درتهران به صورت تجربی و توسط نیروی انسانی صورت می گیرد. فراورده های تولید شده از مواد بازیافتی، استاندارد نیست و دارای کیفیت پایینی هستند. یکی از مهمترین مشکلات بازیافت پلاستیک درتهران، عدم رعایت اصول بهداشتی در بازیافت ضایعات است. جهت بررسی مسایل بهداشتی در 5 مرحله، نمونه برداری صورت گرفت. در هر مرحله، سه نمونه از ضایعات پلاستیک آسیاب شده ، ضایعات پلاستیک اکسترودر شده – گرانول شده و محصول تولید شده تهیه شد و تحت کشت میکروبی قرار گرفت. باکتریهای بدست آمده از کشت میکروبی نمونه ها عبارتند از: استافیلوکوک ، کوآگولازمنفی ، باسیلوس ، آنتروباکتر ، دیفتروئید، آنتروکوک و شراشیا.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.