بررسی اهداف روشهای ارزشیابی املا و انواع اختلالات آن در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر
- کد COI اختصاصی: MISCONF01_1606
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 78
نویسندگان
آموزش وپرورش هرمزگان -بندرعباس
آموزش وپرورش هرمزگان -بندرعباس
آموزش وپرورش هرمزگان -بندرعباس
چکیده
گوش دادن و خواندن وسیله درک افکار دیگران و گفتار و نوشتن وسیله شناخت نیات و افکار دیگران است. از این رو تلاش هایی که در زمینه آموزش زبان در مدارس ابتدایی انجام میشود باید با هدف توسعه چهار رکن شنیداری، گفتاری خواندن و خواندن و نوشتن فارسی به عنوان اهداف اصلی مدارس ابتدایی باشد. اما تعداد زیادی از کودکان در یادگیری این دروس به ویژه املای فارسی با مشکلات زیادی مواجه هستند. تعداد دانش آموزانی که مشکلات رفتاری یا تحصیلی دارند قابل توجه است. در نتیجه هر ساله گروههای زیادی از دانش آموزان به دلیل عدم تعادل یادگیری در امتحان مردود می شوند و معلمان مدرسه و والدین کودکان اغلب برای حل مشکلات خود به روشهای قدیمی و قدیمی متوسل می شوند، در حالی که کمبود انرژی و وقت منجر به ناامیدی دلشکستگی ناامیدی و ناامیدی بیشتر والدین میشود. اضطراب و خستگی دانش آموزان ممکن است علاقه خود را از دست بدهند. شناخت انواع اختلالات یادگیری و ریشه یابی آنها به ویژه در دوره دبستان و دروس کلیدی در صورتی که شناخت درد و مشکلات پیش نیاز درمان و رفع اختلالات یادگیری باشد، می تواند کمک موثری در حل این مشکل باشد. مانند سایر مشکلاتی که بر زندگی روزمره تاثیر میگذارد ابتدا باید آن را شناخت و تحلیل کرد. سپس بسته به علل آن باید درمان و رفع شوندکلیدواژه ها
اهداف روشهای ارزشیابی املا ؛ انواع اختلالات دوره ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.