بررسی پدیده چسبندگی بین مواد تقویت کننده والاستومرهای مورد مصرف در صنعت تایر
محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
سال انتشار: 1378
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,622
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMRDC02_025
تاریخ نمایه سازی: 30 آذر 1385
چکیده مقاله:
نخ تایر به لحاظ این که استخوان بندی تایر را تشکیل می دهد و همچنین درصد قابل توجهی از وزن آن را به خود اختصاص داده، از دیدگاه فنی و فن آوری حایز اهمیت ویژه ای است. نخستین سری از نخ هایی که به عنوان کورد در تایر به کار گرفته شده تا به لاستیک مقاومت بخشد، نخهای کتان بوده است. نخهای مزبور از نوع سلولز است که ریشه طبیعی دارد.
با تولید روز افزون تایر و همچنین وجود ضعفهایی مثل مقاومت کم در مقابل پارگی در این نوع تایرها، تولید کنندگان ناچار به نخهای دیگری که عمدتا جزو نخهای مصنوعی هستند رو آوردند. از مهمترین نخهایی که به مرور جایگزین نخ کتان شدند عبارتند از : نخهای پلی استر، ریون، شیشه ، نایلون (پلی آمید)، آرامید (پلی آمید های حلقوی) و همچنین سیمهای فولادی.
از نظر قیمت در واحد وزن، گرانترین آنها نخهای آرامید (به علت پروسس تولید پیچیده و عدم تولید انبوه) و بر عکس ارزان ترین آنها، سیمهای فولادی است.
انتخاب نخ تایر مناسب به عوامل بسیاری بستگی دارد که بعضا شرایط اقلیمی ، اقتصادی، صنعتی و حتی سیاسی منطقه را می باید مد نظر قرار داد.
نویسندگان
محمدرضا فیروزمنش
دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر
محمد ملکی نجف آبادی
شرکت الیاف صنعتی ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :