سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC02_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,865
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی سیستم اتومات پرکن قالبهای قند در کارخانه قند اصفهان
چکیده مقاله:
یکی از شاخصهای پیشرفت فن آوری در هر صنعت ، توسعه و توجه به امر اتوماسیون است. صنایع قند ایران علی رغم قدمت بیش از یکصد سال، متاسفانه نه تنها در این زمینه حرکتی جدی را شروع نکرده، بلکه بتدریج، آن حداقل موجود نیز به سمت حذف شده پیش می رود. اصلاح این روند، یکی از رسالتهای واحدهای تحقیق و توسعه است که در دستور کار واحد R&D شرکت قند اصفهان قرار گرفته و در اولویت اول به قسمت پر کنی قالبتهای کله قندی توجه شده است. زیرا مشکلاتی از جمله ضایعات بالا، سرعت عمل پایین و اتکا به تجربه فردی در این قسمت کاملاً مشهود است.
در این پروژه با اهداف جبران مشکلات فوق الذکر، سیستمی که اندازه گیری سطح شربت قند درون قالبهای قند به طور اتوماتیک انجام می شود، طراحی و در کارخانه قند اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفت. اجزای مختلف این سیستم عبارت اند از :
1- واحد کنترل (Control unit)؛
2- شیرهای کنترل (Control Valves) ؛
3- سنسورهای نوری (کمپانی Sick)؛
4- کنترل دستی
نتایج حاصل از اجزای این پروژه در فاز اول کاهش ضایعات به میزان 80 درصد و نیروی انسانی به میزان 50 درصد ارزیابی شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC02_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21647/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هنرور، مسعود و گنجه فر، سهیل و حسینی، سیدرضا،1378،طراحی سیستم اتومات پرکن قالبهای قند در کارخانه قند اصفهان،دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21647
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، هنرور، مسعود؛ سهیل گنجه فر و سیدرضا حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1378، هنرور؛ گنجه فر و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
- غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
- میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
- مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
- روش های استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزجلبکها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.