سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_149
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,480
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
چکیده مقاله:
از اوایل تابستان 1381 سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران برای تدوین استراتژی صنعتی خود از بنگاه های پنجگانه تحت پوشش خواست تا ضمن جمع آوری اطلاعات پیرامون وضعیت موجود خویش و عوامل محیطی شرکتها، استراتژی هایی برای توسعه بخش های فولاد، معادن ، مس ارائه نمایند. در این راستا شرکت تهیه و تولید مواد معدنیایران (ایمپاسکو)، ضمن تشکیل یک کمیته راهبردی، به سرپرستی نگارنده تلاش نمود تا در چارچوب خط مشی سازمان مادر، و بر اساس اطلاعاتی که – در سراسر کشور – از چهار گروه ازمعادن (سنگ آهن، زغال سنگ ، فسفات و طلا) جمع آوری خواهد نمود، به تدوین استراتژی های خود بپردازد. در این مقاله که از کالبد تحقیقات انجام شده در بخش معدن بیرون می آید، محقق ضمن تاثیرپذیری از مدل مدیریت استراتژیک و تحلیل Swot اقدام به تدوین چهار استراتژی کلان و تعدادی استراتژیک همراه نموده است.
کلیدواژه ها:
مدیریت استراتژیک ، استراتژی تهاجمی ، استراتژی رهاسازی (تدافعی) ، استراتژی محافظه کارانه ، استراتژی رقابتی ، مقررات زدایی ، تحلیل عوامل داخلی و محیطی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_149 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21557/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:،1382،تدوین استراتژی توسعه معادن ایران (مورد: شرکت ایمپاسکو)،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21557
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: ()
برای بار دوم به بعد: ()
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربردهای زغال سنگ؛ نگاهی به مجموعه معادن زغال سنگ طبس بعنوان عسلویه انرژی- صنعتی در استان خراسان جنوبی
- استفاده از ضایعات زغال سنگ جهت کاهش آلودگی به جای سیمان
- امکان سنجی مقدماتی زهکشی گاز متان از زغالسنگ های ایران
- چرخه حیات اکتشاف ذخایر زغال سنگ
- محاسبه انتشار آلودگی از نیروگاه زغال سنگ سوز طبس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- Use of aerial mapping with UAV in warehousing of Gol Gohar mine No. ۱ depots
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.