سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_100
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,799
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله E-Commerce & Research And Development
چکیده مقاله:
قسمت اعظم کار واحد تحقیق و توسعه تبادل اطلاعات است که با وجود یک سیستم اطلاعاتی بین سازمان ها، و یک سازمان و مشتریان و تبادل اطلاعات و عملیات با استفاده از یک شبکه عمومی باعث سرعت بخشیدن به دریافت اطلاعات توسط واحد تحقیق و توسعه می شود که خود باعث جلوگیری از اتلاف زمان و به روز بودن فعالیت های تحقیق و توسعه وجلوگیری از عقب ماندگی در برابر شرکت های رقیب و از دست دادن بازار می گردد. زمینه تصمیم گیری برای احداث واحدهای جدید را می توان از طریق پردازش این اطلاعات به روز توسط واحد تحقیق و توسعه و انتقال آن به مدیریت سازمان با صرف حداقل زمان و هزینه ایجاد کرد. با وجود اطلاعاتی که از طریق ابزار تجارت الکترونیکی به واحد R&D منعکس می شود این واحد میتواند از روی سلایق عمومی اقدام به طراحی محصولات جدید و همچنین می توان از این راه به خواست مشتریان در مورد چگونگی کیفیت محصولات جامه ی عمل پوشانید و برای رضایت بیشتر مشتریان بر روی محصولات و خدمات آینده شرکت اعمال کرد. علاوه بر وجود یک شبکه خارجی (Internet) ، و وجود یک شبکه بین سازمان ها (Extranet) ، وجود یک شبکه داخلی در سازمان (Intranet) لازم است تا واحد تحقیق و توسعه برای هماهنگی واحدهای دیگر درون سازمانی، از جمله تولید، فروش ، امور مالی و بازاریابی امکان تبادل اطلاعات و اخذ تصمیمات لازم برای طراحی بهینه محصول، بالا بردن کارایی واحد تولیدی و گسترده نمودن یا افزایش توانایی ها در ظرفیت فناوری شرکت را به دست اورد. در مقاله به مزیت های شبکه خارجی ، شبکه بین سازمان ها و شبکه داخلی (کلاً E-Commerce) در تحقیق و توسعه توضیحات کامل تری ارائه خواهد شد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21510/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرندی، محمدرضا،1382،E-Commerce & Research And Development،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،،،https://civilica.com/doc/21510
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، مرندی، محمدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، مرندی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
- SSIM- Based Fuzzy Video Rate Controller for Variable Bit Rate Applications of Scalable HEVC
- Balancing Agility and Stability of Wireless Link Quality Estimators
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.