سال انتشار: 1390
محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC08_169
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 388
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله لایه نشانی و بررسی اکسید قلع نانوساختار در حضور سورفکتانت تترا اتیل آمونیوم هیدروکسید به روش سل-ژل
چکیده مقاله:
اکسید قلع با استفاده از روش سل -ژل در حض ور و عدم حضور سورفکتانت تترا اتیل آمونیوم هیدروکسید روی شیشه سودالایم لایه نشانی گردید . سل آماده شده برای لایه نشانی کلر زدایی نیز گردید . لایه های آماده شده با استفاده از تکنیک های پراش اشعه X پروب چهار نقطه ای (برای سنجش مقاومت ورقه ای)، میکروسکوپ نوری میکروسکوپ الکترونی عبوری، الگوی پراش الکترونی و همچنین عبور سنجی در محدوده نور مرئی و ماوراء بنفش بررسی گردیدند . نتایج نشان داد که هر دو فازSnO و SnO2در نمونه ها وجود دارند. همچنین مشاهده شد که با افزودن سورفکتانت، تعداد ترک ها افزایش می یابد ولی ضخامت و گپ در تر کها کاهش مییابد و بنوعی پیوستگی در ترکها ایجاد می شود که باعث افزایش هدایت الکتریکی می شود. تصاویر میکروسکوپ الکترونی عبوری نیز حاکی از تشکیل لایه اکسید قلع با تخلخل بالا می باشد که برای کاربردهای حسگری بسیار مناسب می باشد . مقاومتورقه ای لایه های آماده شده حدود103Ω/m تخمین زده شد اندازه بلور کها، ضخامت لایه بعد از 3 بار لایه نشانی وگاف انرژی برای نمونههای آماده شده بترتیب حدود 20,650nm ,3/56eV محاسبه گردید.
کلیدواژه ها:
اكسيد قلع، سورفكتانت كاتيوني، لايه نازك، الكترود شفاف
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/215042/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنج خانلو، یداله و علیخانی حصاری، فریدون و کاظم زاده، اصغر و اسکندری، آروین،1390،لایه نشانی و بررسی اکسید قلع نانوساختار در حضور سورفکتانت تترا اتیل آمونیوم هیدروکسید به روش سل-ژل،هشتمین کنگره سرامیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/215042
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، گنج خانلو، یداله؛ فریدون علیخانی حصاری و اصغر کاظم زاده و آروین اسکندری)
برای بار دوم به بعد: (1390، گنج خانلو؛ علیخانی حصاری و کاظم زاده و اسکندری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی اثر افزودنی VCبر ریزساختار و خواص مکانیکی نانوکامپوزیت HfC-Graphite حاصل از زینتر بدون فشار
- بررسی روند تغییرات ساختاری با دما در پودر مزوپور اکسید تیتانیوم
- افزایش استحکام مکانیکی اسفنج های سلول باز آلومینایی با استفاده از مقدار بهینه پراکنده ساز تایرون
- ساخت لایه اکسید آلومینیم Al2O3 توسط سیستم کندوپاش مغناطیسی دو تارگته
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.