طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
سال انتشار: 1382
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,263
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMRDC04_083
تاریخ نمایه سازی: 26 آذر 1385
چکیده مقاله:
یکی از روشهای انتقال جامدات با مش سایز 100 به بالا و چسبندگی زیاد که بوسیله سیستمهای انتقال دهنده متداول، قابل انتقال نیستند، استفاده از یک محیط انتقال مثل گاز یا مایع می باشد که معمولا اولی هوا و دومی آب می باشد. در این مقایسه، به بررسی روش دوم می پردازیم. در واقع زمانی که پس از انتقال، فرصت جداسازی و یا هموزن سازی نداریم، در این صورت باید قبل از انتقال محلول هموژنی درست شود، برای رسیدن به این هدف و با توجه به سبک بودن ذرات و قابلیت ته نشینی، مخزن و همزن مربوط به این کار باید دارای قابلیتهای زیر باشد.
1- مخلوط کردن جامد و مایع در کمترین زمان (با توجه به اپتیمم دور همزن)
2- هموژن کردن محصول
3- هموژن نگهداشتن محلول نهایی (جلوگیری از ته نشینی)
برای رسیدن به این اهداف باید آب و جامد در داخل یک مخزن مجهز به ابگردانهای (7) شکل و همزن توربینی که به ما جریان محوری می دهد، مخلوط کنیم که با توجه به مخزن و نوع همزن، مخلوط به حالت هموژن در می آید. تا وقتی که به محل مصرف رسید، از نظر میزان جامد، لحظه اول و وسط و آخر یکسان باشد. در این مقاله اصول طراحی مخزن – همزن و آبگردانها برای محلولهای سوسپانسیونی اشاره شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا خانمحمدی خرمی
شرکت تولی پرس
علی کارگزی
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امیرحسین فرساد
شرکت تولی پرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :