سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_080
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,313
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحقیق در مورد افزایش بهره وری کوره بلندها
چکیده مقاله:
شارژ فلزی کوره های فولادسازی جهان را اهن اسفنجی، قراضه و چدن تشکیل می دهد. معمولا در کنتورهای اکسیژنی از چدن مذاب و قراضه استفاده می شود در حالیکه شارژ کوره های قوص الکتریکی ، ترکیبی از قراضه، آهن اسفنجی و چدن مذاب وجامد می تواند باشد. در سال 2002 در سطح جهان 902 میلیون تن فولاد خام تولید شده است که سهم فرایندهای کنتورهای اکسیژنی، کوره قوس الکتریکی و زیمنس مارتین به ترتیب 62/2 و 33/9 و 3/9 درصد بوده است.ب رای تولید این مقدار فولاد خام 1050 میلیون تن شارژ فلزی بکار رفته است که سهم چدن، قراضه و اهن اسفنجی به ترتیب 57/9 و 37/8 و 3/3 درصد برآورد شده است. در سال 2002 میزان تولید چدن در جهان بالغ بر 605 میلون تن و سهم ایران در این مورد 2/2 میلیون تن بوده است. باعنایت به اینکه در تولید فولاد، چدن نقش اساسی دارد، کمیت و کیفیت آن ازاهمیت بالایی برخوردار می باشد. جذب مذاب معمولا در کوره بلندها تولید می شود. هم اکنون بیش از 675 کوره بلند صنعتی درجهان فعال هستند. بسته به عواملی متعدد، بهره وری هر کوره بلند با دیگری متفاوت می باشد. در دو دهه اخیر، میزان افزایش تولید چدن در جهان بیش از اینکه ناشی از نصب کوره بلندهای جدید باشد، در اثر بهینه کردن شرایط کاری، بهبود کیفیت مواد و استفاده از سوختهای کمنکی و بازسازی ها پیش آمده است. ضمنا در هر واحد تولید چدت، افزایش بهره وری با توجه به امکانات و شرایط خاص خودرو انجام می شود. بطور مثال در ذوب آهن اصفهان میزان تولید چدن کوره بلند شماره 1 در اثر نصب مجرای دوم در محوطه کوره به میزان 120000 تن در سال افزایش و میزان مصرف کک در حدود 50 کیلوگرم به ازای هر تن چدن کاهش یافته است. با عنایت به نتایج مثبت حاصله از بازسازی اخیر در برنامه بازسازی آینده کوره بلند شماره یک نصب سیستم بارگیری بدون زنگ، پودر زغال، سیستم هوای دم کمپانساتوری، خنک کننده های مدرن و غیره گنجانیده شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_080 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21490/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جولازاده، محمدحسن،1382،تحقیق در مورد افزایش بهره وری کوره بلندها،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21490
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، جولازاده، محمدحسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، جولازاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر آماده سازی حرارتی گندله های مورد مصرف درروشهای های احیا مستقیم بر سرعت احیای آنها برای تولید آهن اسفنجی
- شبیه سازی فرآیند پخت گندله های اکسید آهن و بررسی اثر افزودن کربن به ترکیب گندله های خام
- تاثیر پارامترهای مختلف فرآیند تولید برکیفیت آهن اسفنجی تولید شده در فرآیند احیای مستقیم برای کانسار چادرملو
- تعیین توزیع دانه بندی درمحصول آسیای غلتکی فشار بالا جهت تولید گندله خام با کیفیت معادل آسیای گلوله ای و بررسی تاثیر عملیات یک بار عبور آسیای غلتکی فشار بالا در کیفیت گندله خام تولیدی
- بررسی عملکرد سامانه های گوگرد زدائی در واحدهای تولید آهن اسفنجی به روش میدرکس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.