سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_073
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,913
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایگاه آموزش نیروی انسانی در افزایش کارایی فرایند بومی سازی فناوری وارداتی
چکیده مقاله:
به دلیل ضعف نسبی زیر ساخت ها و مبانی پژوهشی در کشورهای درحال توسعه به مرور زمان و با فزونی نرخ صنعتی شدن ، فاصله این کشورها از کشورهای صنعتی درسیری واگرا بیشتر و بیشتر شده است. به منظور کاهش این فاصله و تسریع در دستیابی به سطوح بالای فناوری، تدابیر بسیاری توسط عوامل کشورهای در حال توسعه اندیشیده می شود که درهمه آنها، جلوگیری از بازپیمایی راه های رفته و به خصوص عدم تکرار سعی و خطای انجام شده در سازمان های پیشرو از اصول غیر قابل انکار است. به این منظور روی آوری به آن دسته از فناوری ها که از بوته ازمون در کشورهای مبدا موفق بیرون آمده اند و انطباق آنها با شرایط خاص سازمان مقصد، در فرایندی تحت عنوان بومی سازی (Customization) یکی از راه کارهای موجود است. لذا بومی سازی فناوری وارداتی، فراهم آوری نیازمندی ها و مواجهه با تبعات این فرایند، از زمینه هایی است که در سالهای اخیر مورد توجه طیف وسیعی از محافل علمی و پژوهشی قرار گرفته است.
نگارندگان این نوشتار می کوشند تا با تحلیل ساختار شناسانه فرایند بومی سازی فناوری وارداتی نیازمندی ها، فرصت ها و محدودیت های آموزشی منابع انسانی سازمان های مقصد (در زمینه انتقال فناوری) را شناسایی نموده و جایگاه آموزش را در افزایش کارایی و ضریب موفقیت این فرایند تبیین نمایند.
جهت رسیدن به این هدف مطالب این نوشتار به صورت زیر نظام دهی شده است:
ابتدا چیستی و چگونگی فرایند بومی سازی وارداتی از یک سو و از سوی دیگر نقش آموزش در برآوری اهداف سازمانها به طور جداگانه مطرح شده و سپس زمینه های انطباق این دو مقوله عنوان می گردد. آنگاه با رویکردی ساختار شناسانه آن گروه از ویژگی های فرایند بومی سازی که می تواند متاثر از مقوله آموزش منابع انسانی باشد، به گونه ای که با تمرکز بر آن بتوان انتظار افزایش کارایی را در حد قابل توجهی داشت، مشخص می شود.
نکته ای که در تدوین نیازمندی های اموزشی بر آن تاکید می شود، رده بندی منابع انسانی بر اساس نزدیکی و سطح برخورد افراد با فناوری جدید می باشد. از دیگر اقدامات ، تدوین برنامه ای شامل گونه های مختلف اموزشی از فرهنگ عمومی فناوری تا آموزشهای تخصصی مورد نیاز بوده است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_073 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21483/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مختاری فرد، فرزانه و جباری، مزدک،1382،جایگاه آموزش نیروی انسانی در افزایش کارایی فرایند بومی سازی فناوری وارداتی،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21483
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، مختاری فرد، فرزانه؛ مزدک جباری)
برای بار دوم به بعد: (1382، مختاری فرد؛ جباری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ فلوید، کریس، تکنولوژی در خدمت بنگاه، مترجم، نصیر زاده، ...
- محمود زاده، ابراهیم، مدیریت بر آینده با تکنولوژی فردا، ناشر، ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر دما و زمان بر خواص مکانیکی آلیاژ بستار موتور پایه گازسوز
- ارزیابی عمر خستگی حرارتی مکانیکی قطعات گرم موتور دیزل
- شبیه سازی المان محدود افزایش دما در برش متعامد به روش
- بهینه سازی عملیات حرارتی رسوب سختی آلیاژ آلومینیوم 2024 توسط روش طراحی آزمایشات فاکتوریل
- محاسبه قابلیت اطمینان برای آلیاژهای سبک آلومینیم و منیزیم تحت بارگذاری خستگی کمچرخه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش " ایستگاه مهربانی" در ایجاد نوع دوستی در بین دانش آموزان
- بررسی میزان مشارکت اولیا و دانش آموزان در امور آموزشی و تربیتی دبستان شیخ طوسی (شهرستان تاکستان)
- کاهش تاثیر اضطراب امتحان بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- چگونه توانستم « والدین آزاری» دانش آموزانم را بهبود بخشم؟
- چگونه بدرفتاری دانش آموزانم را مدیریت کردم؟: یک اقدام پژوهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.