سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,449
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نیازهای سازمانهای تحقیق و توسعه به مدیریت جامع کیفیت و فرایند نگری
چکیده مقاله:
تحقیق و توسعه از اساسی ترین مباحث دنیای امروز به شمار می آید و همواره از جهات گوناگون مورد توجه کارشناسان و صاحب نظران بوده است. امروزه سیستم تحقیق و توسعه در قلب فعالیتهای علمی جا دارد پیشرفتهای فعلی همه و همه از نتایج مستقیم تحقیق و توسعه می باشند. نکته ای که همواره مورد توجه دست اندرکاران امر تحقیق و توسعه بوده است، راندمان این قبیل فعالیتها می باشد که مستقیما به استفاده بهینه و موثر از منابع مربوط است. این مسئله عمدتا به مدیریت تحقیق و توسعه بر می گردد.
هرچند تحقیقات برای کشور ما کاملاً مفید و مناسب است ولی میزان بهره وری آن امری کاملاً مشروط است . ما باید بتوانیم با حداقل ورودی به حداکثر خروجی اثر بخش دست یابیم. لازمه این کار درک فرایند تحقیقات و بهسای مستمر هر یک ازعناصر آن می باشد. ارتقاء بهره وری تحقیقات فقط با شناخت صحیح عوامل موثر برآن و نیز تلاش دائم برای افزایش کارائی این عوامل ممکن می شود. عوامل از قبیل: استراتژیها و سیاستهای کلان تحقیقاتی روشن و مشخص، تسهیلات قانونی، ساختار تشکیلات انعطاف پذیر ، مدیران تحقیقاتی آگاه و با تجربه، محققین توانمند و با انگیزه، و ارتباط موثر بین تحقیق و بازار.
قدرت هرموسسه بر فرهنگ و ایدئولوژی مسلط بر آن موسسه استوار است. جوهر و عصاره وجودی هر فرهنگ همان معیارها و نظامهای ارزشی و اعتقادی ملهم و جاری در آن میباشد. برقراری و پرورش نظام ارزشی هسته ای برای هر موسسه تحقیقاتی به نحوی که الهام بخش و الگوی رفتاری فرد فرد آن موسسه باشد یکی از مهمترین وظائف یک رهبر تحقیقاتی است. برای نیل به این منظور و تحقق مدیریت جامع کیفیت، رهبر خود باید مفهوم واقعی و تمام و کمال نظام ارزشی موسسه خود را درک و آن را بصورت عبارات و جملاتی قابل فهم در آورد و موسسه خود را تحت تاثیر و نفوذ آن قرار دهد و از هر فرصتی برای تبینی و تمجید نقاط مثبت و برجستگی های آن استفاده نماید. کاهش روابط و روشهای بوروکراتیک مبتنی بر سلسله مراتب و دخالت دادن منابع انسانی یا صاحبان فرایند در تصمیم گیریهای مربوط به فعالیتهاو فرایندهای درگیر در آن، موجب آفرینش فضا و محیط خلاق کاری و پویایی و ارزشمندی دستاوردها و عملکردها خواهد گردید.
در خاتمه پیام ما این است : «از بهبود استانداردهای زندگی بسوی کیفیت زندگی حرکت کنیم».
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21474/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، احمدرضا و منیری فر، حسن،1382،نیازهای سازمانهای تحقیق و توسعه به مدیریت جامع کیفیت و فرایند نگری،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21474
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، حسنی، احمدرضا؛ حسن منیری فر)
برای بار دوم به بعد: (1382، حسنی؛ منیری فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی همکاریهای تحقیقات دانشگاهی در مراکز تحقیق و توسعه
- الگوی مدیریت عملکرد در سازمانهای تحقیق و توسعه ایران و چالشهای نوین فراروی
- تبیین مهارتهای مورد نیاز برای مدیران تحقیق و توسعه
- جهانی شدن واحدهای تحقیق و توسعه و تجربه شرکت های موفق
- سیاست گذاری مدیریت در بستر پروژه (کاربست یافته های تحقیقات در عمل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.