سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,458
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
چکیده مقاله:
امروزه تحولات و تغییرات پیوسته بازارهای جهانی منشاء تهدیدها و فرصتهای اقتصادی فراوانی است و سازمانهایی در این بازار رقابتی توان حفظ جایگاه خود را دارند که موقعیت بهتری برای مقابله با تهدیدها و بهره گیری از فرصتها داشته باشند.
بی گمان دستیابی به دانش فنی طراحی، ساخت و تولید محصولات صنعتی بدون حمایت و تقویت بخش تحقیقات درهر سازمان ، امکان پذیر نخواهد بود. از این رو سازمانها به منظور بقا و ارتقاء ناچارند تا سطح فن اوری خود را متناسب با رقبای جهانی بهبود بخشند و بدیهی است که شالوده این تفکر در واحدهای تحقیق و توسعه هر سازمان شکل می گیرد.
شرکت صنایع امرسان قریب به 20 سال است که کوشش خستگی ناپذیر خود را جهت تولید انواع لوازم خانگی آغاز نموده و عرضه محصولات با کیفیت مناسب و مطابق با خواسته مشتیران را سر لوحه فعالیت خود قرار داده است.
توجه به امر تحقیقات در این شرکت از همان سالهای پایانی جنگ تحمیلی ، قوت گرفت و به عنوان اولین تجربه موفق این شرکت ، ملحوظ نمودن نتایج تحقیقات بازار، نظر سنجی از مشتریان وبررسی و استفاده از روشهای نوین ساخت و تولید در عرضه محصولات یخچال فریزر RF-18 , RF-16 به بازار، چنان بازخورد گسترده، موفق و خارج از حد انتظاری را در پی داشت که مدیریت شرکت مصمم گردید تا نسبت به تدوین اهداف و سیاستهای واحد تحقیق و توسعه، در قالب برنامه های دراز مدت و کوتاه مدت و در راستای خط مشی و استراتژی سازمان اقدام نماید. ماحصل حرکت سازمان درچارچوب مشخص شده مذکور، توجه بیشتر به نقطه نظرات و انتظارات مشتریان در عرضه محصولاتی با کیفیت و طراحی برتر تا به امروز بوده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21451/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:،1382،دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21451
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: ()
برای بار دوم به بعد: ()
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد کامپوزیت ها در بازسازی بناهای تاریخی
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- شبیه سازی جریان غیرماندگار در مناطق جزر و مدی با استفاده از مدل HEC-RAS
- مستند سازی مدیریت پروژه بر مبنای استاندارد PMBOK
- مطالعه تطبیقی بانکداری اسلامی و متعارف در ایران و مالزی (با رویکرد سودآوری)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.