نقش تحقیق در پیدایش فناوریهای نوین در نگهداری مواد غذایی
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
سال انتشار: 1382
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,405
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMRDC04_037
تاریخ نمایه سازی: 26 آذر 1385
چکیده مقاله:
پژوهشهای زیادی در مورد روشهای نوین نگهداری مواد غذایی به منظور بررسی امکان استفاده از آنها به عنوان یک روش جایگزین و یا مکمل روشهای مرسوم انجام شده است به طور معمول اکثر مواد غذایی به کمک حرارت با قرار گرفتن در دامنه حرارت 100-60 درجه سانتی گراد به مدت چند ثانیه تا چند دقیقه فرآوری می شوند در طول زمان فرایند حرارتی مقدار زیادی انرژی به ماده غذایی منتقل می شود. این انرژی ممکن است واکنشهای ناخواستهای در ماده غذایی به وجود آورد و سبب ایجاد تغییرات نامطلوب یا تشکیل ترکیبات جانبی شود. میدانهای قوی الکتریکی با پالسهای کوتاه مدت که در فراوری مواد غذایی استفاده میشوند، میکرواورگانیسمها و بعضی آنزیمها را غیر فعال می سازد. اسپورها را می توان با ترکیب روشهای مختلف نظیر استفاده توام از میدانهای الکتریکی پالسی و حرارت از بین برد. در این تحقیق روش میدان الکتریکی پالسی قوی بر پاستوریزاسیون آب میوه ها برررسی و اثر آن بر خصوصیات کیفی آب میوه ها و پذیرش مصرف کنندگان مطالعه می شود.
نویسندگان
سودابه عین افشار
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان بخش فنی و مهندسی کشاورزی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :