سال انتشار: 1382
محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC04_031
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,008
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله از اشتباهات رایج آماری پرهیز کنیم
چکیده مقاله:
امروزه کمتر پژوهشی است که از تکنیکهای آماری بی بهره باشد. در حقیقت استفاده از روشهای آماری جهت بررسی، تجزیه و تحلیل، استنباط و ارائه راهکار در کلیه علوم امری رایج و ضروری است . با توجه به نیاز روز افزون به روشهای آماری توانمند و مناسب، آمار شناسان به معرفی و ارائه روشهای جدید و خلاق آماری می پردازند. علیرغم پیشرفتهای قابل توجه در این زمینه، متاسفانه هنوز هم برخی اشتباهات رایج در بکارگیری روشهای آماری به چشم می خورند . این مهم در ایران با توجه به کمبودهای وافر در هر دو بخش نرم افزار و سخت افزار که بویژه در علوم آماری موجود است، این امر را حادتر مینماید. به عبارت دیگر عدم بهینه کردن منابع آماری با نیازهای کاربردی در سطح جامعه از یک طرف و عدم اخذ مشاوره (مناسب و بموقع) از آمارشناسان خبره و متخصص از طرف دیگر باعث بروز اشتباهاتی فاحش در این زمینه می باشد. در برخی موارد این اشکالات تا حدی قابل ملاحظه می نماید که حتی از نتایج بدست امده نمی توان به اهداف مورد نظر دست یافت. عدم تعیین و تعریف شفاف از جامعه آماری، نحوه نمونه گیری، نحوه تعیین اعضای نمونه، نحوه تعیین برآورها و دقت آنها از عمده مشکلات مربوط به فاز تولید داده می باشد. عدم تشریح روش تجزیه و تحلیل و متدولوژی تحقیق، عدم بکارگیری روشهای و فنون آماری مناسب با اهداف پژوهش، عدم بررسی پیش فرضها و مفروضات مربوط به فنون آماری بکار گرفته شده از مشکلات عمده در تحلیل (آماری) داده است.
این نوشتار بر آن است تا به برخی ملاحظات در بکارگیری روشها و فنون آماری بپزدارد. با توجه به تجارب نگارنده، سعی خواهد شد تا با ارائه مثالهای واقعی و نقد آنها به بررسی اشکالات و اشتباهات موجود در آنها پرداخته شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC04_031 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21442/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برومیده، علی اکبر،1382،از اشتباهات رایج آماری پرهیز کنیم،چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21442
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، برومیده، علی اکبر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، برومیده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- منطق فازی و کاربرد آن در مدیریت سیستمهای زیست محیطی
- چالش های بخش کشاورزی و منابع طبیعی
- شناسایی و رتبه بندی شایستگی های مدیران عملیاتی
- اثر تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری بر میزان بهره برداری و بهبود تولید خاویار
- بررسی افزایش تعداد پذیرفتهشدگان تحصیلات تکمیلی و اثرات آن بر کیفیت دانشگاهها و نظام آموزشی عالی با استفاده از مدل تحلیلی SWOT
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.