سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست
کد COI مقاله: CAGE02_054
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,529
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد مدل هیدرولوژیکی GIS در مدیریت منابع آب- مطالعه موردی برآورد ظرفیت حوزه آبریز زهره
چکیده مقاله:
این مقاله امکان استفاده ازGIS درمدیریت منابع آب را توصیف می کند .GISدرباره مدیریت تقاضای محصول وتحلیل اختصاصی باجریان ورودی ترکیبی هیدرولیکی(تولیدجریان)صحبت می کند.باسکتورهای گوناگون در یک حوزه آبریز مرزی می توان بر روی مسانلی مانند تقاضای آب محیطی وصنعتی,آبیاری ,جمع آوری میادین آبی واستفاده از اطلاعات انجام شده بوسیله منابع ترکیبی بحث کرد.محل های تقاضا بک توجه به شبکه رودخانه ومنابع آبی مربوط به شبکه جمع آوری می شوند.
GIS
1-می تواند منابع آبی وقابلیت دسترسی آنها را با یک حوزه آبریز در یک فاصله وبا شیوه های موقتی تحلیل نماید.
2-تحلیل شبکه ردیابی کننده ومتراکم کننده بر روی مسائلی مثل تخصیص آب متساوی برای محل های استفاده شده، مدیریت استفاده آب در بازه زمانی, تعیین محل های خشکسالی شده وطراحی مسیرهای آبی جدید امکان پذیر می باشد.تراکم(فشار) افزایش یافته اخیر بر توسعه شیب زمین , الگوی کاربردی زمین را در بسیاری از نواحی حوزه های آبریز تغییر داده است و چرخههای هیدرولوژیکی را تحت تأثیر قرار می دهد.بسیاری از مطالعات محلی این مساله را بیان می کند ولی نمی توانند ارتباط بین قابلیت حفظ آب والگوی کاربردی زمین در حوزه های آبریز را بطور کامل تشریح کنند. GISتاسیس یک بانک اطلاعاتی بر حوزه آبریز وفرایند تجزیه وتحلیل هیدرولوژی را تصویب می کند. با کمک مدل هیدرولوژی برای برآورد قابلیت حفظ آب از تغییرات زمین,نتایج این مطالعه می تواند یک منبع مهم برای مدیریت صحیح حوزه آبریز را فراهم کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAGE02_054 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21398/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هوشمندزاده، محمد،1385،کاربرد مدل هیدرولوژیکی GIS در مدیریت منابع آب- مطالعه موردی برآورد ظرفیت حوزه آبریز زهره،دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست،اسلامشهر،https://civilica.com/doc/21398
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، هوشمندزاده، محمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، هوشمندزاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی، ساخت و تست نمونه آزمایشگاهی عملگر چرخ عکس العملی به منظور کنترل وضعیت ماهواره
- آشنایی با انرژی خورشیدی و کاربردهای آن
- کاربرد GIS در منابع آب و DSS
- آشنایی با انرژی های تجدید پذیر خورشیدی و نقش آنها در بازدهی انرژی ساختمانهای مسکونی
- بررسی کاربرد سیستم های فتوولتائیک در استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی در ساختمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.