کارآفرینی ساز مانی، از تئوری تا عمل
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,257
فایل این مقاله در 28 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMIIMAIEO01_105
تاریخ نمایه سازی: 25 شهریور 1392
چکیده مقاله:
در قرن جدید آهنگ رشد تغییرات نسبت به قرنهای پیش از آن از رشد چشمگیری برخوردار می باشد، این تغییرات در پاسخ به نیاز روز افزون جوامع بشری می باشد، نیازهای جوامع بشری با توجه به جدید بودن و تنوع آنها به سرعت در حال تغییر و تحول می باشند، همگام شدن سازمانهای امروزی به عنوان نهادهای اقتصادی جوامع با این تغییر و تحولات امری چالش برانگیز می باشد، و برای رهایی از خطر نابودی در برابر هجمه تغییرات و رقابت سازمانهای دیگر شاید تنها راه باقی مانده برای سازمانها استفاده از کارآفرینی و تعمیم آن در سازمانهای امروزی می باشد. هدف از تعمیم فرآیند کارآفرینی در سازمان ها در واقع اولویت دادن به اقدام به فعالیت های مخاطره آمیز نسبت به برنامه های جاری شرکت می باشد. بدین ترتیب ایجاد سازمان کارآفرین پاسخی به تغییرات شدید و پرشتاب محیطی می باشد. در نتیجه کارآفرینی، خلاقیت، نوآوری و کسب و کارهای مخاطره امیز، سوخت موتور اقتصاد و مدرن را فراهم می کنند. یعنی در هر سازمان اگر بستر کارآفرینی فراهم آید اشتغال زایی ایجاد می شود و عامل انتقال فن آوری خواهد شد. کارآفرینان عامل شناخت و ایجاد و گسترش بازارهای جدید هستند آنها توان دیدن خلاء باز ارها را دارند و فرصت ها را خوب شناسایی می کنند. به عبارتی کارآفرینی چیزی جز شناخت فرصت و استفاده بهینه از آن نیست. حال در این مقاله به بررسی کارآفرینی سازمانی پرداخته و سعی خواهیم کرد تا حد اماکن این موضوع ر ا بررسی و تحلیل کنیم.
کلیدواژه ها:
مفهوم کارآفرینی ، انواع کارآفرینی ، سازمان های کارآفرین ، ویزگی های ساز مان های کارآفرین ، کارآفرینی سازمانی ، چارچوب کارآفرینی سازمانی ، عوامل مؤثر در کارآفرینی سازمانی ، مدل تعاملی کارآفرینی سازمانی ، موانع کارآفرینی سازمانی
نویسندگان
مهرزاد سرافرازی
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، قزوین، ایران
محمدحسن بهبودی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی و رئیس بانک کشاورزی بالاده شهرستان کازرون
محمدحسین عمرانی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دانشکده مدیریت و حسابداری، قزوین، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :