بررسی عوامل موثر بر عدم رضایتمندی جنسی زنان در مراجعین به بیمارستانهای آموزشی تبریز در سال 1384
محل انتشار: دومین کنگره سراسری خانواده و مشکلات جنسی
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,495
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFSP02_084
تاریخ نمایه سازی: 25 شهریور 1392
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین عوامل موثر بر نارضایتی از زندگی زناشوئی ، عدم رضایتمندی جنسی است پسروابط جنسی سالم یکی ازمهمترین علل خوشبختی در زندگی زناشوئی می باشد و زمانی که زوجین در روابط جنسی به ارضاء کامل نرسند ، تعادل روحی و روانیآنان مختل خواهد شد . پسآنچه که اهمیت دارد این استکه عوامل نارساییهای کنشجنسی یا عدم رضایتمندی جنسی بایستی شناسائی و برطرفشود . مواد و روش ها : مطالعه حاضر یکمطالعه توصیفی است که در 500 نفر از زنان مراجعه کننده به درمانگاه آموزشی تبریز با هدف بررسی عوامل موثر بر عدم رضایتمندی جنسی انجام شده است . نمونه گیری به روشمستمر در شیفتهای صبح در درمانگاه هایآموزشی انجام شد و ابزار گرد آوری اطلاعات پرسشنامه و تست افسردگی بکو تست اضطرابزونگ و فرم اطلاعات بود که اعتبار پرسشنامه جنسی با اعتبار محتوی و پایایی آن با آزمون مجدد بررسی گردید که % 9r=بدست آمد . داده های تحقیق با استفاده ازنرم افزار کامپیوتری 12spss تحلیل و بررسی گردید . رضایت جنسی یکی از مواردی استکه طیفوسیعی از عوامل در کاهشو افزایشآن نقشدارد . طبق یافته های مطالعه رضایت جنسی از زندگی اجتماعی و فردی و ارتباط زناشوئی و روشپیشگیری و بهداشت زنان و غیره ،... تأثیر می پذیرد وشایعترین علت عدم رضایت جنسی مشکلاتو بیماریهای ژنیکولوژی می باشد . بنابراین می توان با آموزشهای لازم و دادن آگاهی های کافی در زمینه بهداشت زنان و درمان به موقع بیماریهای زنان این مشکل را در جامعه زنان کاهشداد باشد که سلامت خانواده ها که در گرو سلامت مادران است ، تأمین شود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرضیه تارویردی
کارشناسی ارشد مامائی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و مربی دانشکده پرستاری و مامائی تبریز
زهره علیزاده دیبازری
کارشناسی ارشد مامائی و مربی دانشکده پرستاری و مامائی تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :