بررسی تأثیر منیزیم بر رفتار الکتروشیمیایی آندهای آلومینیومی فعال شده توسط ایندیوم در محیط مشابه آب دریا
محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,516
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMS08_058
تاریخ نمایه سازی: 21 آذر 1385
چکیده مقاله:
آلومینیوم باداشتن پتانسیل منفی مناسب، وزن مخصوص کم و ظرفیت الکتروشیمیایی سه ، فلزی مورد توجه جهـت استفاده به عنوان آند فداشونده در سیستم های حفاظت کاتدی محسوب می شود . اما تشکیل همزمان لایـه رویـی ن بر سطح آن کاربرد آن را محدود می کند . جهت حذف این لایه و فعال سـازی آلومینیـوم از عناصـر آلیـاژی نظیـر ایندیوم، قلع، جیوه، منیزیم و روی استفاده می شود .
در این تحقیق ، اثر عنصر آلیاژی بر رفتـار الکتروشـیمیایی آلیاژهـای آلومینیـوم - اینـدیوم توسـط آزمـون رانـدمان الکتروشیمیایی NACE ، آزمون پلاریزاسیون الکتروشـیمیایی ، میکروسـکوپ نـوری و میکروسـکوپ الکترونـی روبشی SEM مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان می دهد که افزودن درصد وزنی منیزیم به این آلیاژ پتانـسیل مدار بسته و پتانسیل خوردگی آن را حدو د 30 میلی ولت بسمت مقـادیر منفـی سـوق مـی دهـد . در مقـادیر بـالاتر منیزیم به دلیل تشکیل ترکیب احتمالی بین فلزی Al3 Mg2 ظرفیت جریان بهشدت افت پیدا می کند
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سمیه قباحی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی متالورژی و مواد، دانشکده فنی، دانش
حسین سینا
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی متالورژی و مواد، دانشکده فنی، دانش
سعیدرضا الله کرم
استادیار گروه مهندسی متالورژی و مواد، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :