سال انتشار: 1383
محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS08_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,367
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
چکیده مقاله:
آلیاژهای منیزیم حاوی عناصر خاکی کمیاب به علت برخوردار بودن از استحکام ویژه بالا ب ه خصوص در شـرایط رســوب ســخت شــده مــورد توجــه صــنایع هــوا فــضا و خــودرو مــی باشــند . آلیــاژ EK10 بــا ترکیــب شــیمیا یی (Mg-1.3%Nd-0.4%Zr) از اسـتحکام ویـژه و T6 نمونه ای از آن ها می باشد که در شرایط رسوب سـخت شـده مقاومت خزشی خوب تا 200 ° C برخوردار می باشد . در این پژوهش ضـمن بررسـی قابلیـت رسـوب سـختی آلیـاژ مزبور در دماهای 150 ، 200 و 250 ° C مورفولوژی و ساختار بلوری رسوب های ایجاد شده و ارتباط بلوری آن ها با زمینه مورد مطالعه قرار گرفته است . نتایج نشان می دهد که عامل اصلی استحکام، رسوب های ورقه ای شکل β˝ بـا ساختار منظم DO19 بر روی صفحات {10 1 0}Mg می باشد . مطالعات دقیق تر نشان داد که آلیاژ مزبـور در شـرایط ماکزیمم سختی در دمای 200 ° C علاوه بر رسوب های غالب β˝ حاوی رسوب هـا ی ورقـه ای شـکل β΄ بـا سـاختار بلوری BCO روی صفحات {10 1 0}Mg نیز می باشد . این رسـوب هـا کـه کـاملا بـا زمینـه همـدوس مـی باشـند از FCC بـا سـاختار β در حین عملیات پیرسختی ایجاد می شوند . رسوب های تعادلی β˝ استحاله تدریجی رسوب های تنها رسوب هایی بودند که در فرایند پیرسختی در 250 ° C به صورت غیرهمدوس با زمینه ایجاد شدند .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS08_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21163/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آذری، رسول،1383،قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم،هشتمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،اصفهان،https://civilica.com/doc/21163
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، آذری، رسول؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، آذری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر وضعیت ریخته گری منیزیم در جهان
- بررسی اثر آنیل بر میکروساختار و سختی ورق نورد سرد آلیاژ منیزیم AZ61
- بررسی اثر متغیرهای نورد سرد بر کیفیت سطحی، میکروساختار و سختی ورق منیزیم AZ61
- بررسی تأثیر فرآیندهای اکستروژن و تغییر شکل در کانالهای زاویه دار با سطح مقطع یکنواختECAP) بر ریزساختار، بافت کریستالی، رفتار کششی و برشیآلیاژ منیزیمAM60
- تولید کامپوزیت بدنه سیستم های انتقال دهنده قدرت در صنایع هوافضا به کمک کامپوزیت سازی درجا آلیاژ منیزیم حاوی زیرکونیم و عناصر نادرخاکی ایتریم و نئودیم.
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سنتز شیشه- سرامیک سراویتال به روش واکنش در حالتجامد از شیشه ضایعاتی اکسیدکلسیم اکسیدسدیم و ارزیابی زیست فعالی آن
- ارزیابی عملکرد شرکت خودرو سازی با رویکرد ترکیبی AHP, BSC و TOPSIS
- Using Nanoparticle Coating in Dedicated Digital Image Correlation for Mixed-Mode CTOD Calculation and Crack Growth Estimation
- تاثیر اعمال استراتژی حفاظت از محیط زیست دولت بر قیمت محصولات سبز و غیرسبز، در زنجیره تامین ترکیبی
- یکپارچه سازی برنامه ریزی تولید، نگهداری-تعمیرات و کنترل کیفیت برای سیستم چند جزئی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.