سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین همایش سوخت جایگزین (CNG) و خودروهای گازسوز
کد COI مقاله: CNG01_012
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,416
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی ، ارزیابی و اولویت بندی حالات خطا در فرایند تبدیل خودروها به CNG سوز
چکیده مقاله:
مدل چهل سال از کاربرد FMEA در دنیا می گذرد. از دیرباز پیشگیری از بروز خطا و خطر در فراندهای کاری از توجهات خواسته های بشر بوده که با توجه به گذشت زمان و نیاز انسان متدها و روشهای مختلفی در این راستا شکل گرفته و ارائه شده است . از جمله این روشها که به طور عمومی به روشهای ارزیابی ریسک معروف هستند می توان به FTA , HAZOP , FMECA و … اشاره کرد. که روش FMEA بعنوان روش عمومی و مناسب جهت هدف اصلی این مقاله یعنی فرایند نصب کیت CNG بر روی خودروهای ساخت داخل انتخاب شده است. با این متد ساده دقیقات فرایند ارزیابی ریسک به شکل منطقی و سیستماتیک دنبال می شود. شناسایی، ارزیابی، اولویت بندی خطاها و خطرات بالقوه در فرایند تبدیل خودروهای ساخت داخل کشور از جمله توانمندیهای متد FMEA می باشد که به آن خواهیم پرداخت. در نهایت خطاها و خطرات به سه دسته high risk (اولویت اول)، middle risk (اولویت دوم) و low risk (اولویت سوم) اولویت بندی خواهندشد. و بر اساس اولویت بندی انجام شده مراجع مسئول می بایست نسبت به کاهش و یا حذف ریسک اقدام نمایند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CNG01_012 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21148/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرزانه، غلامرضا،1383،شناسایی ، ارزیابی و اولویت بندی حالات خطا در فرایند تبدیل خودروها به CNG سوز،اولین همایش سوخت جایگزین (CNG) و خودروهای گازسوز،تهران،https://civilica.com/doc/21148
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، فرزانه، غلامرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، فرزانه؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- نوشاد حقیقی، م . روشهای تجزیه و تحلیل عوامل شکست ...
- رضایی، کامران. سیدی، مجید. نوری، بهروز. FMEA تجزیه و تحلیل ...
- دستورالعمل تبدیل پژو آردی انژکتوری بر پایه سیستم مدار بسته، ...
- INS TA LLATION MANUAL, Tomasetto achille co., Rev. 0, 07/12/2001 ...
- Training pamphlet" usre instruction, 2" Tartarini co., 9/10/2003. ...
- Training pamphlet _ IN _ TALLATION TIPE "Tartarini co., 9/10/2003. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات زیست محیطی مهمترین آلاینده های خروجی از اگزوز دو نوع خودرو پراید و پژو با دو نوع سیستم سوخت رسانی متفاوت
- بررسی انتقال حرارت در کویل های لوله و صفحه
- میزان انتشار آلاینده های ناشی از خودروهای سواری بنزینی و پیش بینی روند رشد آلاینده ها (مطالعه موردی شهرستان یزد)
- تاثیر بدنه جلویی بر روی عملکرد آیرودینامیکی چتر نیمکره
- سیستم قالب بندی ساختمان های بتن آرمه و قالب های بتنی تونلی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.