سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_242
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,149
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر اندازه ذره کاربید تنگستن و نوع بایندر بر ریز ساختار و خواص مکانیکی سرمتهای WC-Ni-Co
چکیده مقاله:
در این پژوهش تأثیراندازه ذرات پودر کاربید تنگستن و ترکیب بایندر بر ریزساختار و خواص مکانیکی سرمتهای WC-Ni-Co مورد بررسی قرار گرفت . بدین منظور از پودرهای کاربیـد تنـگستن با اندازه ذرات 0/6، ١، 2/5، ٨، ٢٥، و ٤٠ میکرومتر در دو ترکیب WC -٩% Ni -٣% Co و WC -٣% Ni -٩% Co بکار گرفته شد . جهت بررسی ریزساختار نمونه ها از میکروسکوپ نوری ، میکروسکوپ الکترونی روبشی و اندازه گیری اشباع مغناطیسی و نیروی پسماندزدای مغناطیسی استفاده شد . همچنین به منظور بررسی خواص مکانیکی نمونه ها ، سختی سنجی ویکرز و استحکام گسیختگی عرضی اندازه گیری شد . با افزایش اندازه ذرات کاربید تنگستن اشباع مغناطیسی افزایش و نیروی پسماندزدای مغناطیسی کاهش یافت . سیستم با اندازه ذرات درشت ، خواص مکانیکی پایینی از خود نشان داد . همچنین با کاهش اندازه ذرات کاربید تنگستن ، سختی افزایش یافت . ترکیب حاوی کبالت بیشتر نسبت به ترکیب حاوی نیکل ریزدانه تر بود و سختی بالاتری از خود نشان داد . با افزایش اندازه ذرة کاربید تنگستن تا٥ / ٢ میکرومتر TRS نمونه ها افزایش و پس از آن کاهش یافت .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_242 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21123/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دائی، مهیار و حیدرزاده سهی، محمود و قمبری، محمد،1384،اثر اندازه ذره کاربید تنگستن و نوع بایندر بر ریز ساختار و خواص مکانیکی سرمتهای WC-Ni-Co،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21123
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، دائی، مهیار؛ محمود حیدرزاده سهی و محمد قمبری)
برای بار دوم به بعد: (1384، دائی؛ حیدرزاده سهی و قمبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روکش کاری چدن داکتیل با فولاد زنگ نزن آستنیتی
- ایجادلایه های حاوی کاربیدهای تنگستن بر روی فولاد از طریق آلیاژ سازی سطحی با استفاده از روشTIG
- مقایسه ی ریز ساختار و رفتار سایشی سوپر آلیاژهای پایه نیکل و پایه کبالت رسوب داده شده بر روی چدن داکتیل توسط فرآیند جوشکاری GTAW
- تاثیر غلظت نانو ذرات کاربید تنگستن بر هم رسوبی و رفتار سایشی پوشش نانو کامپوزیتی Ni-WC
- بررسی کاربرد نانوتکنولوژی در مهندسی بافت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.