شبیه سازی و تحلیل سیستم تغذیه قطار شهری تبریز

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن
  • کد COI اختصاصی: ICRARE03_134
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1063
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام نوری

کارشناس ارشد مهندسی برق- قدرت، دانشگاه تهران

مهرداد طرفداری حق

استاد مهندسی برق-قدرت، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تبریز

چکیده

در این مقاله با استفاده از اطلاعات اخذ شده از سازمان قطار شهری تبریز، سیستم الکتریکی قطار شهری تبریز، سیستم الکتریکی قطار شهری تبریز شبیه سازی می شود و با توجه به ساختار آن و با تاکید بر بخش تغذیه توان سیستم قطار شهری، رفتار دینامیکی قسمت های مختلف آن در بدترین شرایط ممکن ارزیابی می شود. در این مقاله آرایش های مختلف تغذیه ای قطار شهری شرح داده می شود. خطاهای اتصال کوتاهی داخلی و خارجی مطالعه شده و با جریان راه اندازی قطار مقایسه می شود. روش حفاظتی جدید DDL ( متن انگلیسی در متن اصلی مقاله) و به معنی ردیابی خطاط خط) که در حفاظت خط تغذیه استفاده می شود، معرفی شده و محدوده تنظیمات این روش پیشنهاد می شود. همچنین الگوهای جریان کشیده شده از دو طرف ترانسفورماتور ایستگاه ها از لحاظ هارمونیکی مطالعه می شوند. مطابق نتایج حاصله، تنظیمات حفاظتی ارائه شده، متناسب با ساختار خاص قطار شهری می باشد و بدترین شرایط سیستم حفاظتی، در آرایش بای پس ایجاد می شود. در سمت ثانویه ترانسفورماتورهای ایستگاه، هارمونیک های پنجم و هفتم قابل توجه در حالت دائمی وجود دارد، بطوریکه برای دستیابی به ضریب توان قابل قبول در سمت قدرت محلی، اعوجاج هارمونیکی کل بالای 15 درصد در جریان ثانویه اجتناب ناپذیر است. همچنین جریان کشیده شده از شبکه قدرت محلی تقریبا سینوسی می باشد.

کلیدواژه ها

سیستم الکتریکی قطار شهری، آرایش های مختلف تغذیه ای قطار، روش حفاظتی DDL، جریان راه اندازی قطار، هارمونیک های جریان ترانسفورماتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.