رشد قابلیت اطمینان در زمان ورود قطارها به مقصد

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن
  • کد COI اختصاصی: ICRARE03_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن غلامی مزینان

کارشناس ارشد مهندس راه آهن، دانشگاه علم و صنعت تهران

مازیار داودی

کارشناس ارشد مهندس صنایع، دانشگاه علم و صنعت تهران

مهیار حسین زاده

کارشناس ارشد مهندس صنایع، دانشگاه تربیت مدرس تهران

چکیده

قابلیت اطمینان برنامه زمانبندی حرکت قطار ها در شبکه های ریلی یکی از مهمترین فاکتورهای نشان دهنده میزان کیفیت ارائه خدمات به مشتریان می باشد، از طرفی رشد قابلیت اطمینان در برنامه زمانبندی و هزینه بر بودن آن نیز فاکتور مهمی از دیدگاه مدیران ارشد در سیستم ریلی می باشند. میزان تاخیرات در شبکه ریلی ایران بسیار زیاد بوده و تاکنون به این موضوع بصورت جدی پرداخته نشده است. عوامل تاخیرات در یک شبکه ریلی و میزان اثر گذاری آنها بر کل تاخیرات و همچنین رشد قابلیت اطمینان در عوامل و هزینه های تحمیلی عوامل متفاوت می باشد. در این مقاله ابتدا مهمترین عوامل تاخیرات شناسایی شده و سپس درخت خطای مربوط به عوامل طراحی گردیده است. هزینه های لازم برای کاهش اختلالات و تاخیرات یا به عبارتی افزایش قابلیت اطمینان در برنامه زمانبندی شبکه ریلی بسیار سرسام آور است، از اینرو در این مقاله، یک مدل ریاضی فازی برای افزایش قابلیت اطمینان زمان ورود قطارها به مقصد با در نظر گرفتن محدودیت بودجه و یک الگوریتم ژنتیک فازی پیشنهادی برای حل مساله ارائه شده است. در نهایت برای ارزیابی و اعتبار

کلیدواژه ها

زمانبندی قطارها، تاخیرات، رشد قابلیت اطمینان، بهینه سازی فازی، الگوریتم ژنتیک فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.