سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_172
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,702
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر دما بر سنتز و اندازه پودر کاربیدبور تولید شده از اسیدبوریک و اسید سیتریک به روش سل- ژل
چکیده مقاله:
در این تحقیق کاربیدبور از مواد ارزان قیمت اسید بوریک (منبع بور) و اسید سیتریک (منبع کربن) با استفاده از روش سل – ژل تولید شد. محلول آبی اسید بوریک در حضور اسید سیتریک تحت کمترل PH تشکیل ژل پایداری می دهد. این ژل سپس تحت خلا مورد پیرولیز قرار می گیرد. ترکیب با نسبت استوکیومتری 1/6 را در کوره تیوبی با نرخ حرارت دهی 5/min درجه سانتی گراد تا دماهای 1500 درجه سانتی گراد – 1250 گرم کرده و به مدت 2 و 2/5 ساعت تحت خلا در این دما نگهداشته شد. با توجه به الگوی پراش (XRD) حاصل، می توان گفت دردمای 1250 درجه سانتی گراد واکنش اصلا پیشرفت نکرده و محصول شامل B2O3 و کربن می باشد. با افزایش دما از 1250 درجه سانتی گراد به 1350 درجه سانتی گراد واکنش پیشرفت کرده ولی هنوز مواد اولیه واکنش نکرده از قبیل B2O3 و C در نمونه ها مشاهده می شود. محصولات بدست آمده در دماهای 1450 درجه سانتی گراد و 1500 درجه سانتی گراد تحت شرایط فوق، واکنش نسبت به دماهای 1250 درجه سانتی گراد و 1350 درجه سانتی گراد پیشرفت قابل توجهی می کند و تنها ناخالصی قابل مشاهده کربن است. طبق این نتایج، واکنش تشکیل کاربیدبور در 1450 درجه سانتی گراد و بالاتر کامل می شود. محصولات این تحقیق تحت آنالیز XRD کربن آزاد و اندازه ذرات نیز قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_172 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21053/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدزاده بیگدیلو، جعفر و هادیان، علی محمد و عبدی زاده، حسین،1384،اثر دما بر سنتز و اندازه پودر کاربیدبور تولید شده از اسیدبوریک و اسید سیتریک به روش سل- ژل،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21053
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، اسدزاده بیگدیلو، جعفر؛ علی محمد هادیان و حسین عبدی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1384، اسدزاده بیگدیلو؛ هادیان و عبدی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.