سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_169
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,657
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فنی حذف مهره جوش وجایگزینی روشهای جدید دراتصالات خودرو
چکیده مقاله:
کاهش وزن ، از مسائل اساسی در صنعت خودرو می باشد که از نظر زیست محیطی و اقتصادی توجه زیادی را به خود معطوف کرده است . اتصالات اجزا خودرو بخشی از خودرو می باشند که تعداد و نوع آنها تاثیر زیادی در کاهش وزن خودرو دارد . جایگزینی اتصال مهره جوش با کلینچینگ می تواند نقش بسزایی در کاهش وزن خودرو داشته باشد . در این پژوهش با در نظر گرفتن استانداردهای اتصالات اجزا خودرو و نحوه بارگذاریهای مربوطه و به کمک یک نرم افزارالمان محدود تجاری , توزیع تنش و کرنش در حین اعمال بار به یک مهره جوشی به دست آمده است . همچنین توزیع تنش و کرنش در قطعات کلینچ شده در هنگام تولید و پس از بارگذاری مطابق استانداردهای پیش گفته به دست آمد . از مقایسه نتایج شبیه سازیها این نتیجه حاصل می گردد که فرآیند کلینچینگ دارای توزیع تنش و کرنش مناسبتری نسبت به مهره جوش بوده و به خوبی قابل جایگزینی می باشد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_169 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21050/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی پارسا، محمد و پازوکی، امیرمسعود و دربندی، پیام و محبی، حامد،1384،بررسی فنی حذف مهره جوش وجایگزینی روشهای جدید دراتصالات خودرو،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21050
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، حبیبی پارسا، محمد؛ امیرمسعود پازوکی و پیام دربندی و حامد محبی)
برای بار دوم به بعد: (1384، حبیبی پارسا؛ پازوکی و دربندی و محبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.