سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_157
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 978
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله افزایش چگالی و بهبود خواص مغناطیسی آلیاژ آلنیکو6 تهیه شده به روش تفجوشی در حضورفاز مایع
چکیده مقاله:
در این تحقیق برای تعیین شرایط بهینه تفجوشی آلیـاژ آلنیکـو ۶، نمونـه هـائی در دمـا و زمانهـای مختلـف توسط دو فرآیند تفجوشی در حضور فاز مایع و فرآیند متالورژی پودر متداول ( بـدون حضـور فـاز مـایع ) تهیه شد ند . سپس نمونه های تف جوشی شده تحت عملیات حرارتی آنیل حـل سـازی، کـونچ کنتـرل شـده تحت میدان و پیرسازی در دما و زمان بهین ه قرار گرفتند . ساختار نمونه ها توسط میکروسـکوپ های نـوری و الکترونی روبشی مورد مطالعه و آنالیز قرار گرفت و خواص مغناطیسی آنها توسط پرماگراف اندازه گیـری شد . مقایسه چگالی و ریزساختار نمونه ها نشان داد کـه بـا حضـور فـاز مـایع در حـین تفجوشـی مـی تـوان افزایش قابل توجهی در چگالی آلنیکو ۶ ایجاد کرد و زمان تفجوشـی را کـاهش داد . همچنـین، بـا انجـام تفجوشی در حضور فـاز مـایع، بـرای ایجـاد سـاختاری یکنواخـت بـه زمـان نگهـداری کمتـری در دمـای تفجوشی نیاز است . با وجود یکنواختی ساختار در هر دو روش تف جوشی، نمونه های تف جوشی شده در حضور فاز مایع به دلیل برخورداری از چگالی بیشتر، دارای خـواص مغناطیسـی بـالاتر و نزدیـک بـه نـوع ریختگی این نوع از مغناطیس می باشند
کلیدواژه ها:
مغناطيس دائم، آلنيكو 6، متالورژي پودر، تفجوشي، عمليات حرارتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21038/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مداح حسینی، سید حمیدرضا،1384،افزایش چگالی و بهبود خواص مغناطیسی آلیاژ آلنیکو6 تهیه شده به روش تفجوشی در حضورفاز مایع،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/21038
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، مداح حسینی، سید حمیدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، مداح حسینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.