سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_145
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,291
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر افزودنیهای الکترولیت بر زمان رویین شدن مس آندی در فرآیند تصفیه الکترولیتی
چکیده مقاله:
به منظور بهبود کیفیت مورفولوژی رسوبات کاتدی، در تصفیه الکترولیتی مس عوامل هموارساز و ریزدانه کننده به الکترولیت افزوده می شود . در اکثر پالایشگاههای مس از تیواوره، چسب استخوان و یون کلرید استفاده می شود . این افزودنیها بر روی تمایل آندها به رویین شدن تأثیر می گذارند . در این تحقیق که در دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف انجام گرفت، اثر این افزودنیها بر زمان رویین شدن آندهای مسی مجتمع مس سرچشمه بررسی گردید . نتایج حاصل از آزمایشات کرونوپتانسیومتری نشان داد که افزودن یون کلرید به الکترولیت، زمان رویین شدن آندها را افزایش می دهد و با افزایش غلظت یون کلرید این زمان افزایش می یابد . همچنین اضافه کردن تیواوره و چسب باعث افزایش زمان رویین شدن آندها می شود ولی این روند با افزایش بیش از حد غلظت تیواوره و چسب برعکس می شود . این رفتار چسب و تیواوره به جذب آنها یا محصولات تجزیه آنها بر روی آند مربوط می شود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_145 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21026/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اجاقی ایلخچی، مهدی و یوزباشی زاده، حسین،1384،بررسی اثر افزودنیهای الکترولیت بر زمان رویین شدن مس آندی در فرآیند تصفیه الکترولیتی،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21026
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، اجاقی ایلخچی، مهدی؛ حسین یوزباشی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1384، اجاقی ایلخچی؛ یوزباشی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.