سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_144
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,067
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نورد پذیری آلیاژ نقره-20% نیکل تولید شده بوسیله متالورژی پودر
چکیده مقاله:
نقره که از بالاترین هدایت الکتریکی و حرارتی در بین فلزات برخورداراست، بیشترین استفاده را در گسترة وسیعی ازاتصالات دارد . همچنین دارا بودن مقاومت به خوردگی و اکسیداسیون بسیارخوب یکی دیگر از دلایل استفادة آن به عنوان یک فلز اتصالی است . سختی و استحکام نقرة خالص برای استفاده در بسیاری از کاربردها کم است، بنابراین برای افزایش سختی و استحکام تحت آلیاژ سازی و کارسرد قرارمی گیرد .
در این پژوهش به منظور دستیابی به خواص مورد نیاز در صنعت برق، نوردپذیری آلیاژ نقره 20-% نیکل ساخته شده به روش متالورژی پودر مورد بررسی قرار گرفت . با اعمال سیکل های مختلف نورد میتوان تخلخل آلیاژ پودری و تلورانس قطعات را کم کرد . آنیل برای از بین بردن آثار کار سرد و افزایش هدایت الکتریکی، دمای مناسب آنیل و میزان کرنش قابل اعمال در دماهای مختلف مورد بررسی قرارگرفت . درنهایت سیکل بهینة نورد با مقایسه پروفیل سختی برای این آلیاژ استخراج شد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_144 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21025/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محرابی، سحر و پروین، نادر و کتابچی، مصطفی و ماپار، ابوذر،1384،بررسی نورد پذیری آلیاژ نقره-20% نیکل تولید شده بوسیله متالورژی پودر،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21025
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، محرابی، سحر؛ نادر پروین و مصطفی کتابچی و ابوذر ماپار)
برای بار دوم به بعد: (1384، محرابی؛ پروین و کتابچی و ماپار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهکارگیری روش الکتروشمیایی به منظور بازیافت از پساب آب شیرینکن اسمز معکوس
- بررسی تغییرات مورفلوژی و ساختار شیمیایی غشا در حذف سولفات مس از آب توسط اسمز معکوس با استفاده از غشاء پلیمری Diamin/TMC
- بررسی دو پدیده رسوب و خوردگی در برج خنک کننده و کنترل آن در یک نمونه موردی صنعتی
- بهینه سازی خواص پیرسازی آلیاژ آلومینیوم 357
- آنتروپومتری استاتیک در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.