سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_142
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,139
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین سیکل عملیات حرارتی بهینه جهت بهبود خواص مکانیکی و افزایش طول عمر قالب های فورج
چکیده مقاله:
یکی از عوامل موثر در قیمت تمام شده محصولات فورج، هزینه ابزار و طول عمر آن است . بهبود خواص مکانیکی و افزایش طول عمر قالبها، به عملیات حرارتی مناسب بعد از انجام فرایند ماشینکاری بستگی دارد . در این مقاله با بررسی های به عمل آمده روی علل مختلف شکست قالبهای فورج , نتیجه گیری شد که قالبها از مقاومت به ضربه لازم برخوردار نیستند، لذا با توجه به ترکیب شیمیایی فولاد قالب، عملیات حرارتی مناسب برای این فولاد استخراج و فاکتورهای موثر در این عملیات جهت دستیابی به خواص مکانیکی مطلوب و طول عمر بیشتر قالب مورد مطالعه و آزمایش قرار گرفتند
کلیدواژه ها:
فورج- قولاد گرم کار- عملیات حرارتی- آستنیت- کوئنچ- تمپر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_142 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21023/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجادی، سید عبدالکریم و سخنوران، سمیرا و فلاحتی نژاد، مجتبی،1384،تعیین سیکل عملیات حرارتی بهینه جهت بهبود خواص مکانیکی و افزایش طول عمر قالب های فورج،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21023
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، سجادی، سید عبدالکریم؛ سمیرا سخنوران و مجتبی فلاحتی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1384، سجادی؛ سخنوران و فلاحتی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شکل دهی ورق های مشبک در فرآیند شکل دهی با پرتو لیزر
- بررسی پارامتر های موثر بر فرایند کشش سیم دولایه
- بررسی اثر اصطکاک و نیروی محوری در شکل دهی لوله های دو جداره به روش هیدروفرمینگ با اعمال تغذیه محوری
- تهینه سازی فراینذ عملیات حرارتی قاله های آهنگری گرمکار 1.2344
- بررسی تاثیردمای اکستروژن برروی ریزساختارنانوکامپوزیتAl-5%wt TiC
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.