سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_124
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,183
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تئوریکی و شبیه سازی فرآیند جوشکاری انفجاری لوله ها
چکیده مقاله:
جوشکاری انفجاری فرایندی است که از انرژی انفجار یک ماده منفجره برای ایجاد اتصال در مقاطع مسطح یا استوانه ای استفاده می کند. در این تحقیق نیز جوشکاری انفجاری لوله های سه لایه با استفاده از آلیاژ آلومینیوم 5056، آلیاژ آلومینیوم 6061 و فولاد ضد زنگ مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور شبیه سازی این فرایند از ماده منفجره ای با سرعت انفجار پایین برای بار گذاری انفجاری و از معادله ساختاری جانسون – کوک برای مدل کردن لوله ها در نرم افزار تحلیلی ABAQUS/Explicit بهره گرفته شده است. نتایج عددی حاصل از بررسی پارامترهای مختلف فرایند، نشان دادند که کرنش پلاستیک می تواند به عنوان معیار جوش پذیری بکار رود.
کلیدواژه ها:
جوشکاری انفجاری لوله ها- شبیه سازی- کرنش پلاستیک- زاویه برخورد- سرعت برخورد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_124 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21005/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جودکی، غلامرضا و اکبری موسوی، سید علی اصغر،1384،بررسی تئوریکی و شبیه سازی فرآیند جوشکاری انفجاری لوله ها،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21005
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، جودکی، غلامرضا؛ سید علی اصغر اکبری موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1384، جودکی؛ اکبری موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.