سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_088
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,583
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه خوردگی کلریدی دونوع آلیاژ منیزیم WE43و WE54
چکیده مقاله:
آلیاژ های منیزیم حاوی عناصر خاکی نادر (Mg-RE) بدلیل سبکی وزن و بـر خـوردار بـودن از اسـتحکام ویژه بالا از اهمیت قابل توجهی بر خوردار می باشند . آلیاژهای WE43 و WE54 نمونـه هـایی از اینگونـه آلیاژ ها می باشندکه ضمن بر خورداری از خواص مزبور , مقاومت خزشی خوبی نیز از خـود نشـان داده و اخیرًا مورد توجه صنایع هوا - فضا و خودرو قرار گرفته اند . علیرغم تحقیقات زیاد انجام یافتـه در رابطـه بـا ریز ساختار و خواص مکـانیکی آلیاژهـای WE43 و WE54 اطلاعـات بسـیار محـدودی در زمینـه رفتـار خوردگی آنها گزارش شده است . در پژوهش حاضر خوردگی آلیاژهای مزبور در محیطهای کلریـدی بـا استفاده از روش های پلاریزاسیون پتانسیو استاتیک و پتانسیو دینامیک مورد مطالعه قرار گرفته است . نتایج بدست آمده از آزمایشات نشان می دهد که سرعت خوردگی با افزایش درصـد کلریـد سـدیم در هـر دو آلیاژ افزایش یافتـه وسـرعت خـوردگی آلیـاژ WE54 بیشـتر از WE43 بـوده اسـت . اخـتلاف در سـرعت
خوردگی مربوط به وجود عناصر خاکی نادر بیشتر در آلیاژ WE54 نسبت به WE43 تشـخیص داده شـد . مشاهدات سطح نمونه ها بعد از خوردگی نشان داد که حفره های میکروسکوپی از عمـق کمـی برخـوردار بوده و بیشتر تمایل به توزیع گسـترده و یکنواخـت دارنـد . تصـاویر SEM بدسـت آمـده نشـان داد کـه بـا افزایش در صد کلرید سدیم سرعت جوانه زنی و رشد حفره ها افزایش یافته است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_088 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20969/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طرآبادی، علیرضا و آذری خسروشاهی، رسول و پروینی احمدی، نقی،1384،مطالعه خوردگی کلریدی دونوع آلیاژ منیزیم WE43و WE54،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20969
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، طرآبادی، علیرضا؛ رسول آذری خسروشاهی و نقی پروینی احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1384، طرآبادی؛ آذری خسروشاهی و پروینی احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.