سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_087
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,616
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مقاومت خوردگی آلیاژ منیزیم T6-WE43 در محیط های شبیه سازی شده اتمسفری به روش کاهش وزن
چکیده مقاله:
آلیاژ های منیزیم حاوی عناصر خاکی نادر (Mg-RE) بدلیل سبکی وزن و بـر خـوردار بـودن از اسـتحک ام ویژه بالا از اهمیت قابل توجهی بر خوردار می باشند . علیرغم تحقیقات زیاد انجـام یافتـه در رابطـه بـا ریـ ز ساختار و خواص مکانیکی آلیاژ WE43 اطلاعات بسـیار م حـدودی در زمینـه رفتـار خـوردگی ایـن آلیـاز گزارش شده است . در این پژوهش خوردگی آلیاژ WE43 در محـیط هـای شـبیه سـازی شـ ده اتمسـفری مطالعه شده است . جهت بررسی رفتار خوردگی آلیـاژ از آزمـایش کـاهش وزن تحـت غوطـه وری کامـل استفاده گردید . آزمایشات نشان داد محیط های شدید اً قلیایی (PH=1/5) حاوی یون های کربنـات اثـری روی این آلیاژ ندارند . در صورتی که با کـاهش PH و حضـور یونهـای HCO3، SO4 و Cl و خـورد گی افزایش یافته و وجود فلزات سنگین به شدت خوردگی را افزایش می دهد . در محلـول هـای حـاوی یـون های خوردگی شدت بیشتری داشته و مورفولوژی خوردگی از نوع حفره ای گردیده اسـت . به طور کلی نتایج آزمایشات نشان داد که وجود یون های فلزات سنگین نقش مهمی در ایجـاد خـوردگی حفره ای داشته و باعث افزایش میزان خوردگی می گردد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_087 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20968/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آذری خسروشاهی، رسول و پروینی احمدی، نقی و طرآبادی، علیرضا،1384،بررسی مقاومت خوردگی آلیاژ منیزیم T6-WE43 در محیط های شبیه سازی شده اتمسفری به روش کاهش وزن،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20968
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، آذری خسروشاهی، رسول؛ نقی پروینی احمدی و علیرضا طرآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1384، آذری خسروشاهی؛ پروینی احمدی و طرآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی میکروساختار و خواص سایشی پوششهای دو مرحله ای بورایدی
- Electrochemical study of a novel schiff bases as a corrosion inhibitor for galvanized steel in 1M hydrochloric acid
- بررسی تاثیر چگالی جریان و چرخه کاری بر خصوصیات و رفتار خوردگی پوشش تیتانیا ایجاد شده به روش اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی
- ارزیابی رفتار سایشی و خوردگی نمونه های تیتانیومی بوردهی شده در حمام بوراکسی
- بررسی رفتار خوردگی موضعی فولاد زنگ نزن رسوب سخت شده 17-7 PH واثر فرآیند پیر سازی با استفاده از تکنیک نویز الکتروشیمیایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.