سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_082
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,938
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی روش متالورژی پودر درجا جهت تولید کامپوزیتهای آلومینیم- گرافیت
چکیده مقاله:
در این تحقیق کامپوزیتهای آلومینیوم – گرافیت حاوی 10 و 20 درصد وزنی گرافیت از روش متالورژی پودر در جا تولید شدند. به این منظور از چهار سیکل متفاوت درجه حرارت – زمان برای فراوری مخلوط پودری آلومینیم – گرافیت استفاده شد و تاثیر هر کدا از سیکلهای مذکور بر توزیع اندازه ذرات پودری و درصد گرافیت در آنها مورد بررسی قرار گرفت. مخلوطهای پودری با درصد های متفاوت گرافیت و دانه بندیهای مختلف تحت عملیات متراکم سازی و سینترینگ قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد که با بهینه سازی سیکل درجه حرارت – زمان می توان راندمان تولید پودر را افزایش داده و زمان فرایند را کاهش داد. همچنین مخلوطهای پودری با دانه بندی متوسط و درشت تراکم پذیری بهتری را از خود نشان می دهند.
کلیدواژه ها:
كامپوزيت آلومينيم-گرافيت، تراكم پذيري، سينترينگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20963/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع بیدکی، آرمان و اخلاقی، فرشاد،1384،بهینه سازی روش متالورژی پودر درجا جهت تولید کامپوزیتهای آلومینیم- گرافیت،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/20963
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، زارع بیدکی، آرمان؛ فرشاد اخلاقی)
برای بار دوم به بعد: (1384، زارع بیدکی؛ اخلاقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل مودال ورق لایه ای کامپوزیتی ضخیم شیشه-اپوکسی بر اساس تئوری سه بعدی الاستیسیته
- انتخاب پورتفولیوی پروژه با توسعه مدل میانگین -واریانس مارکویتز
- آشکارسازی ریزساختار فولادهای آلیاژی به کمک تکنیک های جدید متالوگرافی رنگی
- بررسی تغییرات فشار پارگی لوله های جدار نازک برنجی نانو ساختار با استفاده از فرآیند بالج آزاد
- فرمولاسیون مسایل سه بعدی اکستروژن به روش میدان خطوط لغزش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.