سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_068
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,207
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی بازدارندگی مخلوط نیترات کلسیم و نیترات آمونیم از خوردگی فولاد ساده کربنی در محلول شبیه سازی شده بتن با استفاده از روش پلاریزاسیون سیکلی
چکیده مقاله:
بتن مسلح یکی از مواد بنیادین در ساخت سازه های گوناگون است کـه در عـین دارا بـودن مقاومـت قابـل توجه، به لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است . هر چندمزایای گوناگونی را می توان بـرای بـتن تقویـت شده با آرماتورهای فولادی بر شمرد، این ماده ترکیبی می تواند در محیط با کلراید بالا نسبت به خوردگی حساسیت نشان دهد . شکست در ساختار بتن به دلیل خوردگی آرماتورهای فولاد داخل بتن اتفاق می افتد . یکی از راههای حفاظت از فولاد در این شرایط افزودن ممانعت کننده های خوردگی است . درایـن تحقیـق اثر بازدارندگی مخلوطی از نیترات کلسیم و نیترات آمونیوم در کنترل خوردگی آمارتورهای فـولادی در محلول مشابه بتن مورد ارزیابی قرار گرفته است . مطالعه اثـر بازدارنـدگی محلـول یـاد شـده بـا اسـتفاده از روش پلاریزاسیون سیکی در محلول حاوی ۲ % وزنی کلرید سدیم و در کنار حضور غلظتهای مختلفـی از بازدارنده انجام شده است . نتایج بدست آمـده حـاکی از آن اسـت کـه مخلـوط نیتـرات کلسـیم و نیتـرات آمونیوم بازدارندگی بهتری را نسبت به نیترات کلسیم از خـود نشـان مـی دهـد . غلظـت بهینـه ایـن مخلـوط جهت کنترل خوردگی آرماتورهای فولادی، mgr/lit 45 بدست آمده است .
کلیدواژه ها:
فولاد ساده کربنی ، ممانعت کنندههای خوردگی ، نیترات کلسیم ، نیترات آمونیوم ، بتن ، پلاریزاسیون سیکلی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_068 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20949/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میر ابوالفتحی نژاد، یاشار و دهقانیان، چنگیز،1384،بررسی بازدارندگی مخلوط نیترات کلسیم و نیترات آمونیم از خوردگی فولاد ساده کربنی در محلول شبیه سازی شده بتن با استفاده از روش پلاریزاسیون سیکلی،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20949
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، میر ابوالفتحی نژاد، یاشار؛ چنگیز دهقانیان)
برای بار دوم به بعد: (1384، میر ابوالفتحی نژاد؛ دهقانیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.