سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_064
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,533
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اجرای روش عملی با کمک مدل سازی و توالی جوشکاری به منظور کنترل اعوجاج ورق های نازک
چکیده مقاله:
پدیده اعوجاج جوشکاری در ورق های نازک، باعث شده مهندسین طراح و ساخت به استفاده از ضخامتهای بالا در طرحهای خود تمایل پیدا کنند . راه حل هایی برای کنترل وکاهش میزان آن برای
انواع ورق ها، نظیر استفاده از توالی جوشکاری و یا پیشگرم کردن و اعمال تنش اولیه پیشنهاد شده است . برای شرایط خاصی مشابه این تحقیق که از ورقهای نازک ( کمتر از ۳ میلی متر ) استفاده می شود به دلیل انتقال حرارت سریع، این عملیات دشوار و حتی غیرممکن می باشد . این تحقیق مربوط به جوشکاری ورقهای نازک مشبک ( ضخامت ۵۲ / ۱ میلی متر ) دستگاه بستر لرزان، از جنس فولاد زنگنزن مربوط به پروژه صنعتی مرکز تحقیقات مهندسی فارس میباشد . براساس نیاز طراحی دینامیکی دستگاه مربوطه،کمترین میزان اعوجاج جوشکاری به میزان کمتر از ۲ میلیمتر در طول ۰۰۵۱ میلیمتر پذیرفته شد . اولین مرحله، آزمون جوشکاری TIG با مدلهای معینی روی تعدادی نمونه از ورقهای نازک مشابه شرایط واقعی به مقیاس یک سوم قطعه اصلی انجام شد . سپس با اندازهگیری میزان اعوجاج پدید آمده و رسم نمودارهای توپوگرافی به تحلیل عوامل موثر بر این کار پرداخته شد . در نهایت توسط یک دستورالعمل مناسب بدست آمده، جوشکاری ورقهای اصلی با ابعاد 250× 1500 میلیمتر به تعداد دوازده عدد درکنار هم، با کیفیت مطلوب، طبق تلورانسهای استانداردهای جوشکاری انجام گردید .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_064 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20945/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرم کش، مهدی و کرم کش، سید علی و حاجی باقری، عوض و تیمناک، فرزاد،1384،اجرای روش عملی با کمک مدل سازی و توالی جوشکاری به منظور کنترل اعوجاج ورق های نازک،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20945
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، کرم کش، مهدی؛ سید علی کرم کش و عوض حاجی باقری و فرزاد تیمناک)
برای بار دوم به بعد: (1384، کرم کش؛ کرم کش و حاجی باقری و تیمناک)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد شیرهای هاول-بانگر در تخلیه کننده های تحتانی
- بررسی نقش و جایگاه بام های سبز در توسعه پایدار شهری
- افت فشار و کاویتاسیون در عملکرد توام دریچه سرویس و اضطراری تخلیه کننذه تحتانی مطالعه موردی سد سیازاخ
- اثر لرزش الکترومغناطیس بر ریزساختار و خواص مکانیکی اتصال جوشی فولاد کم آلیاژاستحکام بالای API X70 با استفاده از فرآیند SMAW
- حفاظت کاتدی در خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.