سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,113
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خوردگی تنشی در فولاد زنگ نزن آستنیتی کم کربن 316
چکیده مقاله:
در این مقاله خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن آستنیتی کم کربن AISI 316L در محیط کلریدی وهوا ونیز تحت کرنش های کم و در دو دمای محیط و °C ۴۵۱ مورد تحقیق قرار گرفته است . نتایج نشان می دهند که افزایش دما، کاهش نرخ کرنش و محیط خورنده کلریدی سبب کاهش خواص مکانیکی و انعطاف پذیری فولاد می شود . همچنین نتایج شکست نگاری نشان می دهند که در نمونه های آزمایش شده در هوا، شکست با مکانیزم مخروط - فنجان بروز می کند . در نمونه های آزمایش شده تحت محیط خورنده ترک در ابتدا به صورت ترک بین دانه ای آغاز می گردد و در ادامه با تغییر مورفولوژی از مرزدانه به درون دانه و برعکس توام می باشد . تجمع زیاد کربن در نوک ترک نیزاحتم الاً موجب ترد شدن منطقه پلاستیک موجود در نوک ترک شده و شرایط گسترش ترک را فراهم می سازد .
کلیدواژه ها:
نرخ کرنش ، دما ، کلرور منیزیم ، آزمون کشش با نرخ کرنش کم ، ترک خوردگی تنشی ، فولاد زنگ نزن آستینیتی316
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20910/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جوادی، امیرحسین و حبیب اله زاده، علی،1384،خوردگی تنشی در فولاد زنگ نزن آستنیتی کم کربن 316،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20910
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، جوادی، امیرحسین؛ علی حبیب اله زاده)
برای بار دوم به بعد: (1384، جوادی؛ حبیب اله زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اندازه گیری تنش پسماند به روش استاندارد پراش اشعه ایکس در ورق جوش سردنورد شده آلومینیوم و مس و مقایسه با روش اجزاء محدود
- بررسی چگالی جریان-ولتاژ و خواص اپتیکی ترکیب قلع با کنترل نرخ لایه نشانی و ضخامت در دیود نورگسیل آلی
- بازیابی طلا از لجن مس آندی سرچشمه به روش هیدرومتالورژی
- مروری بر بررسی کریستال پلاستیسیته در تغییر شکل پلاستیک شدید فلزات
- رابطه بین کرنش لودرز و مقدار استنیت باقی مانده در فولادهای TRIP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.