سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,719
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز SrFe12O19 به روش SHS و بررسی اثر نسبت مولی Fe/Sr بر ترکیب فازی محصولات سنتز
چکیده مقاله:
پودر مغناطیسی SrFe12O19 به روش سنتز دمای بالای خود پیشرو ) ) SHS از مواد اولیه آهن، اکسید آهن، نیترات استرانسیم و با انتخاب نسبت های مولی ١٢و ١١ ،١٠ ،٩ = Fe/Sr تهیه گردید . پودرهای سنتز شده در محدوده دمایی ٨٥٠-١٢٠٠°C آنیل و آنالیز فازی آنها توسط XRD مورد مطالعه قرار گرفت . تاثیر نسبت مولی Fe/Sr بر ترکیب فازی محصولات SHS و نیز نمونه های آنیل شده در دماهای مختلف بررسی شد .α-Fe2O3 و Sr7Fe10O22 ،FeO ،Fe3O4 نتایج نشان داد که فازهای موجود در نمونه های سنتز شده شامل می باشد . همچنین نتایج حاکی از آن است که با انتخاب نسبت مولی٩ = Fe/Sr و دمای آنیل ١١٥٠°C و زمانیک ساعت، هگزافریت استرانسیم تک فاز به دست می آید .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20909/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن زاده، مرجان و جهانگیر، سولماز و نیکخواه مشائی، روزبه و عطایی، ابوالقاسم،1384،سنتز SrFe12O19 به روش SHS و بررسی اثر نسبت مولی Fe/Sr بر ترکیب فازی محصولات سنتز،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20909
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، حسن زاده، مرجان؛ سولماز جهانگیر و روزبه نیکخواه مشائی و ابوالقاسم عطایی)
برای بار دوم به بعد: (1384، حسن زاده؛ جهانگیر و نیکخواه مشائی و عطایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از شبکه عصبی مصنوعی کوپل شده با الگوریتم زنبور عسل برای بهینه سازی حذف رنگ اسید قرمز 27 توسط نانوکامپوزیت جدید پلی پیرول / استرانسیم هگزافریت /گرافن اکسید: مطالعات ایزوترم، سینتیکی و ترمودینامیکی
- بهینه سازی دمای تشکیل پودرهای بسیار ریز هگزافریت استرانسیم تهیه شده به روش سل - ژل احتراقی
- سنتز نانو α–Fe2O3 به روش سل-ژل و بررسی تاثیر شرایط عملیات حرارتی روی مورفولوژی و ساختار آن
- بررسی روش های آنالیز موادِ مورد نیاز برای تولید پودر سر امیک هگزافریتِ استرانسیم با فرایند نوینِ Surfactant-assisted sol-gel auto-combustion
- تاثیرتمرینات تداومی و مقاومتی برآگاهی بدنی کودکان دارای نقص درحرکات ادراکی - حرکتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.