هویت دانشگاهی کاذب، تهدیدی برای سلامت روان دانشجویان تحصیلات تکمیلی: برگرفته از کتاب خودمردم نگاری هویت دانشگاهی نوشته نعمت الله فاضلی
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی سلامت، بهداشت و آموزش
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 87
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHHE01_0465
تاریخ نمایه سازی: 4 مهر 1403
چکیده مقاله:
در این مقاله به سیب شناسی هویت دانشگاهی, بر طبق تعریفی که دکتر نعمت الله فاضلی در کتاب خودمرده نگاری هویت دانشگاهی" ارائه داده اند. خواهیم پرداخت. در دهه های اخی سیستم آکادمیک ایران در مقاطع تحصیلات تکمیلی با تاکید بر «تحصل گرایی». آن دسته از دانشجویان را جذب کرده است که هیچ علاقه ای به کار پژوهشی نداشته و صرفا مدرک گرا هستند. این دانشجویان, با قرارگرفتن در فضای دانشگاهی دچار نوعی تضاد درونی می شوند، چون می دانند که به این فضا تعلق ندارند . این امر نه تنها به «فوت پژوهشگری» در جامعه اکادمیک می انجامد. بلکه با ایجاد هویتی کاذب در این دانشجویان؛آن ها را در برابی انواع آسیب های روانی آسیب پذیر می کند. در این مقاله با بررسی هویت دانشگاهی کاذب و آسیب شناسی آن. پیشنهاداتی ارائه خواهیم دادکه می تواند مانع شکل گیری آن در دانشجویان تحصیلات تکمیلی شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام جلال کمالی
دانشجو کارشناسی ارشد روان شناسی عمومی (گروه مشاوره و روان شناسی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس)، کارشناس ارشد زبان و ادبیات انگلیسی (گروه زبان های خارجه، دانشگاه ولی عصر رفسنجان، رفسنجان)