راهکارهای امنیتی برای افزایش امنیت سایبری سامانه های داخلی و عمومی ادارات استان سیستان و بلوچستان(مورد مطالعه : برخی ادارات استان سیستان و بلوچستان)
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 25
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CONFIT01_0897
تاریخ نمایه سازی: 4 مهر 1403
چکیده مقاله:
بطور کلی کسب اطلاعات یک جنبه ب سیار مهم در دیپلما سی و حتی در یک درگیری مسلحانه می با شد. با این حال، از دهه ۱۹۹۰ و با گسترش روزافزون فناوری ، نقش و اهمیت اطلاعات در امنیت و روابط بین الملل و در جهت میل به اهداف سیاسی افزایش یافته است . امنیت سایبری یک مولفه مهم در زیرساخت های کشور است . موفقیت در امنیت فضای سایبری به توانایی یک کشور در محافظت از اطلاعات اختصاصی و داده های خود در مقابل افراد، نهادها و کشورهایی که ق صد سوء استفاده از آن را دارند، بستگی دارد. یک ا ستراتژی امنیت سایبری قوی میتواند و ضعیت منا سبی را در مقابل حملات خرابکارانه که برای دسترسی ، تغییر، حذف، تخریب و یا بدست گرفتن سیستمهای کاربران یا سازمان ها و دادههای حساس طراحی شده اند، فراهم نماید. امنیت سایبری همچنین در جلوگیری از حمالتی که هدفشان از کار انداختن یا اخلال در عملیاتهای دستگاه یا سیستم است ، مفید می باشد. مجموعه ای از کشورها ا ستراتژی امنیت سایبری ملی خود را منت شر کرده اند. علی رغم اینکه هریک از این ک شورها با تهدیدات مشابهی در زمینه امنیت سایبری مواجه هستند، اما تفاوت های بنیادین زیادی در روش ها و رویکردهای سایبری آن ها در زیرساخت های حساس و حیاتی آن ها مشاهده می شود. این مقاله قصد دارد اهمیت ارائه یک ا ستراتژی امنیت سایبری منطبق بر سیا ست های بالاد ستی را ارائه داده و مراحل ایجاد آن را شرح دهد تا در نهایت به یک رویکردی بومی جهت توسعه امنیت سایبری و در نهایت امنیت ملی برسد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
انیسه ابراهیمی
دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
الهه ابراهیمی
دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه زابل، زابل، ایران