سال انتشار: 1383
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_236
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,407
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین تابع توزیع احتمال جریان هجومی ترانسفورماتور تکفاز به روش مونت کارلو
چکیده مقاله:
یکی از مسائلی که در سیستمهای قدرت بسیار به آن پرداخته می شود و از پیچیدگیهای فراوانی برخوردار است، کلید زنی و بررسی حالات گذرای ناشی از آن می باشد . در ترانسفورماتورها، پس از وصل کلید و اتصال به شبکه، در لحظات اولیه جریان بسیار زیادی از شبکه کشیده می شود . این جریان که " جریان هجومی " نام دارد، به دلیل اینکه ممکن است باعث عملکرد نادرست دستگاههای حفاظتی شود، شایسته توجه و بررسی است . در این مقاله کلیدزنی سیم پیچ ترانسفورماتور و شار پسماند موجود در آن بصورت متغیرهای تصادفی با توزیع خاص در نظر گرفته می شوند . سپس به کمک شبیه سازی مونت کارلو، تاثیر این دو متغیر تصادفی در رفتار آماری جریان هجومی بررسی شده است . اهمیت موضوع ارائه شده در این مقاله ارائه روشی است که به کمک آن می توان جریان هجومی را بعنوان یک متغیر تصادفی مدل کرد و در مطالعات جامع آماری از آن استفاده نمود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_236 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20839/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نکاحی، اعظم و فرخی، شهاب و قره پتیان، گئورگ،1383،تعیین تابع توزیع احتمال جریان هجومی ترانسفورماتور تکفاز به روش مونت کارلو،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20839
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، نکاحی، اعظم؛ شهاب فرخی و گئورگ قره پتیان)
برای بار دوم به بعد: (1383، نکاحی؛ فرخی و قره پتیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- مطلبی علی، ترانسفورماتورهای یکفازه و سه فازه (جلد اول)، انتشارات ...
- دیوید چنگ، الکترومغناطیس میدان و امواج، مترجم: دکتر پرویز جبه ...
- هاشم علیپور-گئورگ قره پتیان، بررسی حالات گذرا توسط، EMTP انتشارات ...
- هوئل، پورت، استوا ن، مقدمه ای بر نظریه احتمال، ترجمه:عبدالرضا ...
- اصغر رحمتی پور، تعیین تابع توزیع شار پسماند در یک ...
- Byron J.T.Morgan, "Applied Stochastic Modeling, Oxford University Press Inc, 2000. ...
- Ogawa Masaru, 4Magnetizing Inrush Current of a Trans former and ...
- C.Perez-Rojas, *Fitting Saturation and Hystersis via Arctangent Function', IEEE Power ...
- M.M.Saied, ،0A Study on the Inrush Current P henomena in ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی اضافه ولتاژ رزونانسی ناشی از بازبست در پست 132/63/20 کیلوولت مهران و مقابله با آن بوسیله روش پیشنهادی کلیدزنی کنترل شده
- بررسی وشبیه سازی راهکارهای عملی حذف یا کاهش جریان هجومی
- روشی نوین به منظور کاهش جریان هجومی ترانسفورماتور
- روشی نوین برای کاهش اضاف هولتاژهای هارمونیکی درحین برقدارکردن ترانسفورماتورهای قدرت با استفاده از کلیدزنی کنتر ل شده
- ارائه یک روش پیشنهادی کلیدزنی به منظور کاهش جریان هجومی ترانسفورماتور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.