اقدام پژوهی : چگونه توانستم مشکلات درسی و عاطفی زینب ، دانش آموزم در پایه دوم ابتدایی دبستان امیرالمومنین را بهبود ببخشم ؟
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 190
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CFTP10_0320
تاریخ نمایه سازی: 4 مهر 1403
چکیده مقاله:
این اقدام پژوهی با هدف بهبود مشکلات عاطفی و تحصیلی دانش آموزی به نام زینب ، که دارای رفتاری گوشه گیرانه و سرسخت بود، انجام شده است . زینب ، به عنوان تک فرزند خانواده، تمامی توجهات را به خود جلب کرده و رفتارهای عجیبی از خود نشان می داد. با تلاشهای فراوان و انجام مشاوره با زینب و مادرش، به تدریج شاهد بهبودهایی در رفتار و عملکرد تحصیلی او بودیم . روشهای مختلفی برای جمع آوری دادهها به کار گرفته شد، از جمله مشاهده مستقیم و غیرمستقیم ، مصاحبه با زینب و معلم سال قبل و مطالعه فعالیت های تحصیلی و داستانهای نوشته شده توسط او. تحلیل دادهها نشان داد که آموزش مهارتهای مدیریت زمان به زینب کمک کرده تا تمرکز بیشتری بر روی درسها داشته باشد و خلاقیت خود را در نوشتن داستانها بهبود بخشد. همچنین ، ارتباطات اجتماعی زینب با معلم و همکلاسی هایش بهبود یافته و او ابراز علاقه بیشتری به موضوعات تحصیلی نشان داد. این پژوهش نشان داد که آموزش مهارتهای مدیریت زمان تاثیرات مثبتی بر بهبود وضعیت عاطفی و تحصیلی دانش آموزان دارد. تغییرات مثبت در رفتار، عملکرد تحصیلی و خلاقیت زینب نشاندهنده موفقیت آمیز بودن راهکارهای انتخابی بود. این نتایج می تواند به عنوان الگویی برای بهبود وضعیت سایر دانش آموزانی که با مشکلات مشابه مواجه هستند، مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد می شود که آموزش مهارتهای مدیریت زمان برای دانش آموزان ادامه یابد و والدین نیز در این فرآیند مشارکت فعال داشته باشند.
کلیدواژه ها:
مدیریت زمان ، بهبود رفتار ، عملکرد تحصیلی ، مشکلات عاطفی دانش آموزان ، خلاقیت در نوشتن ، روابط معلم و دانش آموز ، پیشرفت تحصیلی .
نویسندگان
الهام باقری
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشیمدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۴ استان قم ، آموزگار