تبیین نقش نظارت وارزیابی در ارتقای عملکرد دانشگاه ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 56
نویسندگان
کارشناس مسئول نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان استان سیستان وبلوچستان
چکیده
هدف اصلی پژوهش حاضر تبیین نقش نظارت وارزیابی در ارتقای عملکرد دانشگاه هاکه به صورت اسنادی با بهره مندی از مقالات ومنابع مرتبط با موضوع در اردیبهشت ۱۴۰۳ انجام شد، هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی بایستی هم مکانیزمهای نظارتی در راستای ارتقای نظام آموزش عالی را تقویت کند و هم تعاملات و ارتباطات مختلف علمی ، آموزشی ، پژوهشی و تحقیقاتی بین دانشگاههای مختلف را افزایش بدهدرد مدیریت رهبران الهی ، جایگاه نظارت و مراقبت جایگاهی بس بلند و رفیع است ؛ زیرا بدون نظارت و مراقبت نمی توان از کارگزاران به شکل دقیق بهره گرفت .کارآمد سازی و بهینه سازی منابع انسانی و مالی نیازمند نظارت و مراقبت دقیق بر عملکرد کارگزاران است . این نظارت می بایست با تشویق و تنبیه همراه باشد براساس استنباط های انجام شده نظارت وارزیابی سبب شد تا سازمان از لحاظ درون گرا رشد کند،بهره وری سازمان افزایش یابد،تبادل علمی وپژوهشی افزایش یابد، کیفیت آموزشی بیشتر از قبل می باشد. پیشنهاد می شود در پژوهش های آتی پیرامون شاخص های نظارتی مقالاتی نوشته شود.کلیدواژه ها
نظارت،ارزیابی .عملکرد، دانشگاهمقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل جهتگیری ارتباطی خانواده، سرزندگی تحصیلی و خودتنظیمی شناختی دانش آموزان
- اثربخشی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر عالئم افسردگی در زنان متقاضی طلاق
- اثربخشی زوجدرمانی شناختی رفتاری بر عالئم افسردگی و کیفیت زندگی زنان آسیب دیده از خیانت زناشویی
- پیشبینی رضایت از زندگی بر اساس طرحواره های ناسازگار اولیه و مسئولیت پذیری در دانشجویان دانشگاه آزاد همدان
- افزایش دقت و تمرکز در کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.