بررسی تاثیر سرمایه فکری بر دوسوتوانی سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی، یادگیری مستمر، انگیزه، عملکرد و رفتارهای سازمانی مسئولانه (موردمطالعه: کارکنان دانشگاه بوعلی سینا)
محل انتشار: بیستمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 126
فایل این مقاله در 36 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMCCONF20_060
تاریخ نمایه سازی: 3 مهر 1403
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر سرمایه فکری بر دوسوتوانی سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی، یادگیری مستمر، انگیزه، عملکرد و رفتارهای سازمانی مسئولانه بین کارکنان دانشگاه بوعلی سینا بود. با توجه به ماهیت موضوع و هدف تحقیق، پژوهش حاضر کاربردی و به جهت گرد آوری اطلاعات توصیفی و پیمایشی و از نظر بررسی ارتباط بین متغیرها همبستگی است. جهت جمع آوری اطلاعات مربوط به پژوهش از منابع کتابخانه ای و پایگاه های معتبر علمی و پژوهشی داخلی و خارجی استفاده گردیده است و برای گردآوری اطلاعات میدانی از ابزار پرسشنامه استفاده که به صورت حضوری و آنلاین توزیع گردید و در نهایت ۱۶۲ عدد پرسشنامه به صورت طبقه ای- نسبی توسط جامعه آماری تکمیل شده است. به منظور تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS و Smart PLS۳ استفاده شده است و برای تحلیل داده ها از معادلات ساختاری استفاده شده است. با توجه به آماره t و تایید شدن تمام فرضیه ها، نتایج نشان داد که سرمایه فکری بر دوسوتوانی سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی، یادگیری مستمر، انگیزه، عملکرد و رفتارهای سازمانی مسئولانه در بین کارکنان دانشگاه بوعلی سینا اثر معنادار دارد.
کلیدواژه ها:
سرمایه فکری ، دوسوتوانی سازمانی ، فرهنگ سازمانی ، یادگیری مستمر ، انگیزه ، عملکرد و رفتارهای سازمانی مسئولانه ، کارکنان دانشگاه بوعلی سینا.
نویسندگان
حسین حاجی بابایی
* استادیار گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاداسلامی واحد همدان
امیر چراغی روشن
** دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاداسلامی شهر همدان