سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش زمین شناسی فلات ایران
کد COI مقاله: PLATEAU01_041
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 746
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زمین ریخت شناسی الوند همدان (مطالعه موردی:دره میشان)
چکیده مقاله:
واژه زمین ریخت شناسی که برگرفته ازژئومورفولوژی است بیان کننده برایند نهایی فرایندهای داخلی وخارجی است که فرم کتونی را می سازند درکنار فرم های عمومی مناطق سطحی زمین گاه به فرم های خاصی برمی خوریم که درنوع خود نادر و بی نظیرند و میتواندناشی ازعوامل مختلفی مثل جنس زمین و فرایند به تنهایی یا باهم باشند جنس زمین درارتباط با فرایندهای مختلف فرم های متفاوتی را ایجاد م یکند درایران زمین مناطق خاصی وجود دارد که توده های نفوذی بصورت باتولیت بیرون زده و دربین رسوبات خودنمایی کنند ازجمله این نواحی میتوان به باتولیت های الوند همدان شیرکوه یزد بیستون کرمانشاه و .... اشاره کرد الوند همدان که یک توده نفوذی دربین رسوبات اهکی است درارتباط با فرایندهای کواترنری فرم هایی ایجاد کرده است که بستر لازم برای مدنیت همدان و شهرهای اطراف را مثل تویسرکان سرکان اسداباد بهار و ملایر و ... فراهم نموده است براساس مطالعات میدانی و شواهدی ازسنگ های سرگردان جریان یخچالی دوره کواترنری تا ارتفاع 1700 متری از جمله د رمبارک آباد اسد آباد مهدی شهر و... پیش آمده اند و وجود دره های یخچالی متعدد درمنطقه که همه آنها درپایین دست به فرم های سیرک مانندی دردره میشان و تخت نادر منتهی میشوند و واقع شدن آنها درجایی که متوسط درازمدت آن حدود 11/7درجه سانتی گراد است ایستگاه همدان بیان کننده تاثیر فرایند یخچالی دردوران گذشته و فرایند مجاور یخچالی درزمان کنونی است.
کلیدواژه ها:
سیرک لانه ای، یخچال، سیرک معلق، الوند، باتولیت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/207828/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، غلام حسن،1391،زمین ریخت شناسی الوند همدان (مطالعه موردی:دره میشان)،اولین همایش زمین شناسی فلات ایران،کرمان،،،https://civilica.com/doc/207828
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، جعفری، غلام حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1391، جعفری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.