سال انتشار: 1383
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_121
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,655
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از جبران سازهای خازنی جهت متعادل سازی ولتاژ و بهبود کیفیت توان
چکیده مقاله:
یکی از وظایف مهم شرکتهای برق ، توزیع انرژی الکتریکی با کیفیت مناسب به مشترکین می باشد . بدلیل عدم آشنایی از الگوی بار مشترکین مختلف ، وجود مشترکین سه فاز نامتعادل، غیر یکنواخت بودن مصرف مشترکین و عدم توزیع مناسب مشترکین بین فازهای مختلف شبکه ، بار فازهای شبکه برابر نبوده و سبب ایجاد نامتعادلی می گردد . این پدیده علاوه بر افزایش تلفات شبکه سبب کاهش کیفیت توان توزیع شده به مشترکین شبکه شده که به صورت افت ولتاژ شدید یا اضافه ولتاژ در شبکه حادث می گردد . در این مقاله سعی شده است تا پس از بررسی اثرات نامطلوب عدم تعادل بار در شبکه و روشهای سنتی جهت کاهش اثرات این پدیده روشی جدید جهت متعادل سازی ولتاژ شبکه با استفاده از جبران سازهای خازنی ارائه گردد . در روش پیشنهادی با استفاده از خازن و روشهای کنترل آن سعی می گردد تا از جابجایی ولتاژ نول در آخر شبکه جلوگیری بعمل آید که بدین ترتیب تاثیرات مطلوبی در پروفیل ولتاژ سه فاز شبکه بوجود خواهد آمد . نتایج بدست آمده برروی شبکه واقعی با استفاده از روش پیشنهادی حاکی از مطلوب بودن آن است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_121 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20724/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاقوتی، عبدالامیر و ابهری، مهدی،1383،استفاده از جبران سازهای خازنی جهت متعادل سازی ولتاژ و بهبود کیفیت توان،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20724
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، یاقوتی، عبدالامیر؛ مهدی ابهری)
برای بار دوم به بعد: (1383، یاقوتی؛ ابهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- عبدالامیر یاقوتی، "بررسی اثرات عدم تعادل بار در شبکههای توزیع"، ...
- عبدالامیر یاقوتی، "بهبود پروفیل ولتاژدر شبکه های توزیع "، هشتمین ...
- مونا مایه، علیمحمد رنجبر، حمیده قدیری، "کاهش تلفات ناشی از ... [مقاله کنفرانسی]
- علی اکبر محسن شوشتری، "بررسی اثرات عدم تعادل بار و ...
- رحیم سلیمان آذر، "اثرات نامتعادلی بار در شبکه های توزیع ...
- Tsai-Hsiang Chen., Jeng -Tyan cheng, ...
- Optimat Phase Arrangement of Di stribution Trans formers Connected to ...
- Integrated"؛ , 8) T.H. Chen & Y.L. chang models of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تنظیم و بهبود پروفیل ولتاژ در شبکه های توزیع مجهز به سیستم های فتوولتاییک (PV) با استفاده از روش شارژ و دشارژ بهینه خودروهای برقی
- تأثیر سیستم های فتوولتائیک بر هارمونیک شبکه ی توزیع
- استفاده از جبران سازی های خازنی جهت متعادل سازی ولتاژ و بهبود کیفیت توان
- ارایه مدل مناسب انتخاب پورتفولیوی پروژه های تحقیقاتی- دفاعی با تاکید بر ریسک
- کاربرد روش های تصمیم گیری چند معیاره در محیط زیست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.